ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η ηθοποιός Blanca Suarez είναι το νέο πρόσωπο της Intimissimi


2 Μαΐου 2014

GIOIA_STILLS_406.jpg

Πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ δημιουργικό σποτ για το wireless bra, Gioia.

Το spot βασίζεται σε ένα εξ’ αποστάσεως love story, ανάμεσα σε ένα ράφτη και μία γυναίκα. Η αγάπη δηλώνεται μέσα από την σύλληψη ενός σουτιέν που σχεδιάζεται, κόβεται και ράβεται από τα έμπειρα χέρια ενός ράφτη για το σώμα μιας γυναίκας. Ένα μαύρο, microfiber που ακούει στο όνομα GIOIA.

Το film αποτελείται από αναμεμειγμένες σκηνές που θυμίζουν τον ρυθμό ενός ποιήματος: από την μία πλευρά close-up εικόνες των δημιουργικών χεριών, από την άλλη τα χέρια μιας γυναίκας – της ηθοποιού Blanca Suarez – που είναι ξαπλωμένη σε ένα ξέστρωτο κρεβάτι και φοράει ένα σουτιέν ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη. Τα πλάνα, τα φώτα, η μουσική, ο ισχυρισμός, όλα συνεισφέρουν σε μία sensual, εκλεπτυσμένη κι έντονη ερωτική ιστορία με την υπογραφή της Intimissimi.

Ένα ακυκλοφόρητο, high–impact track ντύνει το spot, με τίτλο «La rosa nel vento». Μουσική από τον Fabrizio Campanelli με ενορχήστρωση από τον Campanelli και Enrico Goldoni. Το soundtrack ηχογραφήθηκε στη Βουδαπέστη από την Budapest Symphony Orchestra με 96 συμμετέχοντες: 72 oρχηστρικά όργανα και 24 χορωδία, με μαέστρο τον Enrico Goldoni.

Η ηθοποιός Blanca Suarez απαντά για τη συνεργασία της με το brand Intimissimi:

Πως νιώθεις που είσαι το νέο κορίτσι της Intimissimi? Το λατρεύω που είμαι το νέο πρόσωπο της Intimissimi. Aυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη!

Ταυτίζεσαι με το Intimissimi style? Πάρα πολύ γιατί μου δίνει πολλές εναλλακτικές στιλ και με κάνει να νιώθω άνετα, sexy και κομψή ταυτόχρονα.

Η καλύτερη ανάμνηση που έχεις από τότε που γνώρισες το brand; To σουτιέν με όνομα GIOIA. Όποτε το φοράω νιώθω υπέροχα.

Τι αντιπροσωπεύει το Ιntimissimi brand για εσένα; Λεπτότητα, αισθησιασμό, άνεση.

Τι πιστεύεις ότι έψαχνε η Intimissimi όταν σε επέλεξε; Koμψότητα και λεπτότητα.

Αυτό ήταν το πρώτο σου TV spot ως βασικός και μοναδικός χαρακτήρας και στο χώρο του εσώρουχου. Πως ήταν η εμπειρία σου; Πως είδες την Bianca σε αυτό το spot; Mπορείς να μας δώσεις κάποιες λεπτομέρειες από το Intimissimi shooting? Μου άρεσε πολύ που δούλεψα με τόσο καλούς επαγγελματίες, σε τόσο ωραίο περιβάλλον. Τα γυρίσματα είναι συνήθως σκληρή δουλειά αλλά το να είμαι ξαπλωμένη στο κρεββάτι είχε fun κι ένιωθα άνετα.

Ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχεις από το spot film; Mία υπέροχη ομάδα από επαγγελματίες... κι ένα τέλειο σουτιέν.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα Gioia; Μιλησέ μας για την εμπειρία σου με αυτό το σουτιέν. Η νέα GIOIA σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ασφαλής και όμορφη. Αυτό το εκπληκτικό push-up bra σου χαρίζει ένα μέγεθος μεγαλύτερο αλλά χωρίς μπανέλα... είναι πολύ sexy και άνετο!

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το δαντελένιο σουτιέν Sofia; H Sofia είναι κομψή και ενισχύει τη φυσική ομορφιά. Αυτό το μπαλκονε, ενισχυμένο σουτιέν έξασφαλίζει εκπληκτική υποστήριξη κι ένα sexy, sophisticated look!

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας του brand; Νομίζω ότι η Intimissimi ενισχύει τη φυσική ομορφιά και σε κάνει να νιώθεις άνετα και η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ καλή. Εκπληκτικό value for money.

Πως αισθάνεσαι που είσαι η επόμενη μούσα για το Push up bra μετά την Irina Shayk? Τι διαφορετικό νομίζεις ότι μπορείς να δώσεις στο brand, απ’ ότι εκείνη; H Irina είναι θαυμάσια και τόσο όμορφη. Ελπίζω το κοινό του brand να χαίρεται που αποτελώ μέρος της οικογένειας Ιntimissimi.

[gallery-334234] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.