ΣΤΙΛ FASHION NEWS

SS15: Η συλλογή TRU TRUSSARDI για τη γυναίκα και τον άντρα


2 Ιουλίου 2014

Collage_MashTru1.jpg

Παρουσιάστηκε σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι γεμάτο λάμψη.

Το MashTru πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Magazzini Generali στο Μιλάνο. Κατά τη διάρκεια του fashion & music event, η ροκ φωνή της HollySiz συνόδευσε το catwalk της γυναικείας κι ανδρικής συλλογή Trussardi για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015.

MashTru

Το MashTru πάρτι ρίχνει μια ματιά στις προηγούμενες εποχές της Trussardi με τη στάση της Tru Trussardi, δημιουργώντας τις πιο παιχνιδιάρικες γραμμές του Ομίλου. Παρελθόν και μέλλον συνδέονται μέσω καινοτόμων υφασμάτων και vintage εκτυπώσεων συνδυάζοντας την λάμψη του David Bowie με τις τρέχουσες art-pop μούσες του τρανσφορμισμού: η κοινή αίσθηση είναι η χαλαρή κομψότητα, το σήμα κατατεθέν του Trussardi .

Μια γυναίκα, έχοντας επίγνωση της αισθησιασμό της, χορεύει στο κέντρο ενός άδειου δωματίου με μουσική των 80's ενώ οι σιλουέτες κινούνται χαλαρές, θηλυκές αλλά και δυναμικές. Η εκπληκτική παλέτα χρωμάτων - σε χρώματα καραμέλας και αποχρώσεις σορμπέ - είναι ζευγαρωμένες με μεταλλικές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα όπως το ηλεκτρικ μπλε και το κόκκινο της φωτιάς. Ρίγες, γεωμετρικά κοψίματα και πολυεπίπεδες γραμμές χαρακτηρίζουν φουτουριστική εμφάνιση. Με διάθεση διακοπών αναδύονται εκτυπώσεις και άνετες σιλουέτες: μια cyber Ριβιέρα δηλαδή.|

Ο άνδρας εμφανίζεται με funky μουσική σε ένα speakeasy: τα ρούχα του κρέμονται χαλαρά και ο ίδιος ταλαντεύεται σε τρεις λέξεις που τον περιγράφουν: εκλεκτικός, εκκεντρικός, ελιτίστικος. Η στάση του είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του αθλητισμού κι από τις εκτυπώσεις των stars της Χαβάης.

[gallery-357304] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.