ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mood Shapers Sunglasses: Διαμορφώνουν τη διάθεση σας!


25 Ιουνίου 2015

10150455_681512648626006_3859475769379679922_n.jpg

Τα Mood Shapers sunglasses είναι γυαλιά ηλίου που όπως το λέει και η ονομασία τους, διαμορφώνουν τη διάθεση και προσφέρουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα συγκεκριμένα γυαλιά έχουν βασιστεί πάνω στην επιστήμη που υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων, τη χρωματοθεραπεία. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν “δωμάτια solarium” με διαφορετικά χρώματα γυαλιού. Ο ήλιος περνώντας από το χρωματιστό γυαλί παρείχε θεραπευτικά οφέλη καθώς έπεφτε στον ασθενή.

Οι επιστήμονες οι οποίοι έχουν μελετήσει το χρώμα και το φως εκτεταμένα, αναγνωρίζουν ότι τα χρώματα επιφέρουν συναισθηματικές αλλαγές.

IMG_0233

Η εταιρία One Night Only δημιούργησε τα γυαλιά ηλίου Mood Shapers με εξαιρετικούς ντεγκραντέ φακούς προστασίας των ματιών από τον ήλιο. Εκτός από την 100% αντηλιακή προστασία UVA+UVB, σας φτιάχνουν τη διάθεση ανάλογα με το χρώμα που έχετε επιλέξει. Μπορούν να αλλάξουν το τρόπο που αισθάνεστε & βλέπετε τον κόσμο. Ο σκελετός τους είναι φτιαγμένος από αρίστης ποιότητας πλαστικό κι είναι ιδιαίτερα ελαφρύ ώστε να μην κουράζει ενώ τα φοράμε. Έχει σχεδιαστεί στο Los Angeles με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στο 85% των προσώπων κι η εργονομική τους σχεδίαση είναι ειδικά μελετημένη πάνω σε ανατομικά χαρακτηριστικά ανθρώπων.

Η χρωματική παλέτα των Mood Shapers Lenses έχει ως εξής:

Fiery Red: Ενεργοποιεί όλα τα όργανα και τις αισθήσεις, ακοή, όσφρηση, γεύση, όραση, και την αφή . Αυξάνει την αδρεναλίνη και δίνει μια ώθηση για κατάκτηση, νέες εμπειρίες και ταξίδια. Το κόκκινο σχετίζεται με την παρόρμηση, δράση, τόνωση, αυτοπεποίθηση, περιπέτεια, δυναμικότητα, το θάρρος, τον κίνδυνο καθώς και με το φιλόδοξο άνθρωπο που έχει ανάγκη την προσωπική του ελευθερία.

Shiny Orange: Είναι ένα ευεργετικό χρώμα που μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Διεγείρει τη δημιουργική σκέψη και τον ενθουσιασμό και βοηθά στην αφομοίωση νέων ιδεών. Έχει μόνο θετικές επιπτώσεις για την συναισθηματική μας κατάσταση και θεωρείται ένα αντικαταθλιπτικό χρώμα. Το πορτοκαλί αντιπροσωπεύει τη ζεστασιά της φωτιάς και προσφέρει ενέργεια, κοινωνικότητα, χαρά, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση.

10150455_681512648626006_3859475769379679922_n

Olive Green: Είναι χρώμα της φύσης και της γης. Προσφέρει ισορροπία και αρμονία ενώ δρα κατευναστικά σε μυαλό και σώμα. Δημιουργεί αισθήματα άνεσης, χαλάρωσης και ηρεμίας. Το πράσινο φέρνει την ειρήνη, την ανάπαυση, την ελπίδα, την ηρεμία και την αρμονία. Φιλικότητα κι ισορροπία είναι από τις βασικές του χρώματος αυτού πάνω στα συναισθήματα.

Chilling Blue: Είναι δροσερό, καταπραυντικό, ονειρικό και μαγικό. Προσφέρει καλύτερη επικοινωνία, κατευνάζει να πνεύματα και ηρεμεί το μυαλό. Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία του μυαλού και συμβάλλει στο να νιώθουμε ήσυχοι και μακριά από το άγχος της ημέρας. Τέλος το μπλε είναι το χρώμα που κόβει αισθητά την όρεξη.

MOOD_MAKERS_0484_20cm_new_aspro

Royal Purple: Είναι το χρώμα του διαλογισμού και της βαθύτερης σκέψης. Απαλύνει την ψυχική και συναισθηματική πίεση και μειώνει τις εμμονές και φοβίες. Ενισχύει τη δημιουργηκότητα και τη φαντασία και δηλώνει την σπανιότητα και την αριστοκρατικότητα. Βοηθάει στη συγκέντρωση του νου στη πνευματικότητα και «δυναμώνει» την ψυχή. Αν χρειάζεστε μια πηγή έμπνευσης, το μοβ θα σας δώσει τη λύση.

1

Golden Brown: Είναι το χρώμα της γης και υποδηλώνει τη προσγειωμένη φύση μας. Προκαλεί αισθήματα σιγουριάς, θαλπωρής κι ασφάλειας ενώ στο σώμα προσφέρει ισορροπία & σταθερότητα. Το καφέ δίνει σιγουριά ενθαρρύνοντας τα επόμενα βήματα μας.

Healing Green: Φημίζεται για τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Ηρεμεί καθώς είναι απο τους πιο άνετους χρωματισμούς για το μάτι και μπορεί να βοηθήσει να βλέπετε τα πράγματα καλύτερα.

Τα Mood Shapers μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και γιατί όχι και νύχτας!

Αναζητήστε τα στο SOTRIS/Golden Hall, στο www.MoodShapers.com και στο 210-2014306 για περισσότερες πληροφορίες. Μάθετε τα τελευταία νέα για το πώς να φτιάξετε τη διάθεσή σας στο: https://www.facebook.com/MoodGlasses.

banners june moodshapers 2015.indd ONENIGHTONLY_facebook_cover

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.