ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η DOCA μας προτείνει τις δύο απόλυτες τάσεις για τέλειο χειμερινό στιλ


13 Σεπτεμβρίου 2016

FALL-WINTER-16.17.jpg

Η DOCA παρουσιάζει την ολοκαίνουρια συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016-17. Δύο μοναδικές τάσεις έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα του φετινού χειμώνα προτείνοντας σύνολα για κάθε σύγχρονη γυναίκα.

ECO WARM

Η τάση Eco Warm είναι εμπνευσμένη από την απλότητα και την ομορφιά της φύσης. Χαρακτηρίζεται από φαρδιές γραμμές, άνεση και μαλακές υφές. Oversized πλεκτές μπλούζες και φορέματα σε αποχρώσεις του καφέ, μπεζ και χακί, σκουφιά και over-the-knee ζακέτες συνθέτουν το πιο bohemian look του χειμώνα. Τσάντες, παπούτσια και πορτοφόλια από πραγματικό δέρμα σε γήινες αποχρώσεις προσδίδουν αυθεντικότητα και κομψότητα στο outfit σας. Επιλέξτε vintage τσάντες, suede φορέματα και γιλέκα με κρόσσια και απολαύστε ένα ζεστό στιλάτο χειμώνα.

RETROSPECT

Εάν σας αρέσει να μαγνητίζετε τα βλέμματα όλων τότε θα λατρέψετε την τάση Retrospect. Πολύχρωμες γούνες, έντονα χρώματα και περίτεχνα γεωμετρικά τυπώματα δημιουργούν εντυπωσιακά σύνολα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Το must-have της σεζόν: τσάντες εμπνευσμένες από τις δεκαετίες ’70s και ‘80s διακοσμημένες με συνθέσεις από παγιέτες, πέτρες και μοτίφ. Συνδυάστε το εντυπωσιακό μπορντό με hints του μπλε ηλεκτρίκ και αναδείξτε ένα ανανεωμένο δραματικό look.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο www.doca.gr και κατακτήστε τις απόλυτες τάσεις του χειμώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.