ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ένα διήμερο γεμάτο από φρέσκες καλοκαιρινές ιδέες


6 Οκτωβρίου 2017

fa0f2ca4-a0d7-4c7c-8769-c3e823a68808-1.jpg


 

NEW GENERATION FASHION LINES
Η Νέα Γενιά δημιουργεί και υπογράφει τη μόδα του αύριο, είτε ατομικά ή κάτω από την ομπρέλα της σχολής της.
 

Σάββατο 30/09

Περισσότεροι από 650 επισκέπτες, παρόντες στην έναρξη του NGFL3, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι το NGFL αναδεικνύεται στο μοναδικό fashion event, που εκπροσωπεί επάξια τους νέους σχεδιαστές και σχεδιάζει την επαφή τους, τόσο με την εγχώρια αγορά όσο και με την διεθνή.

Ιδιαίτερος ο χώρος του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών και στην εντυπωσιακή αίθουσα, ο συνδυασμός του παλαιού με την νέα πνοή μόδας έδινε αποτέλεσμα ιδιαίτερης αισθητικής.

Πολύ κολακευτικά τα σχόλια για τις συλλογές του ΔΙΕΚ Πειραιά, που υποστηρίζεται από την Heritage & Museums. Η AVIOTI FASHION ED στη συνέχεια κέρδισε τις εντυπώσεις με δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Fashion Workshop Mod’ Art International της Βίκυς Καγιά, κατά την οποία 106 μοντέλα παρουσίασαν τις δημιουργίες των τελειοφοίτων και αποφοίτων της, οι οποίες ήταν κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου από τους ίδιους.

Το μήνυμα “Beauty is everywhere” κυριάρχησε με μια ιδιαίτερη παρουσίαση και συγκίνησε τους παρευρισκομένους, φίλους, συνεργάτες και αγαπημένους ο Freddy Kalobratso, ιδρυτής της σχολής Freddy Make Up Stage, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της πρώτης ημέρας.

Τα Volks Bar προσέφεραν και τις δύο ημέρες σαν welcome-drink τον εξαιρετικό μηλίτη Somersby και τα καινούρια αναψυκτικά της Tuborg. Το μεγάλο υπαίθριο πάρτυ που έμοιαζε να δίνει ο κόσμος το απόγευμα έξω από το Χρηματιστήριο, υποστηρίχτηκε και από την Vikos Cola με στέβια.

Κυριακή 1/10 – Α΄ μέρος.

 

GALANISS BY PATTI, MVM, THEO DOR, ALEXANDRA FARDI, SOPHIA PETRIDOU, THEO powered by fashion Erotokritos & Simone Arnaboldi, LINA’S EXCLUSIVE, ELENA FILIPPIDOU

Παρόλο που το πρωί ο μαραθώνιος της Αθήνας έκλεισε τους δρόμους και δυσκόλεψε τους επισκέπτες, οι συλλογές των σχεδιαστών που παρουσιάστηκαν πρώτοι εντυπωσίασαν.


Το μεσημέρι μπύρα χωρίς αλκοόλ, FIX Άνευ έρεε άφθονη στο light lunch προσφορά για τους επισκέπτες από το ρακάδικο Στοά Κούβελου. Αλμυρά και γλυκά από τη Roxanita. Παγωτό σε μοναδικές γεύσεις από τον Δεληολάνη.

Στο catwalk παρουσιάστηκε η μόδα για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 με γκάμα από casual, cocktail και βραδινά μέχρι gothic street fashion και μαγιώ. Κοσμήματα, ξύλινα γυαλιά και αξεσουάρ σε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο hair styling sponsor, η εταιρεία PAUL MITCHELL υποστήριξε δυναμικά το event με  hair stylists και προϊόντα και τις δύο ημέρες. Την Κυριακή στο PAUL MITCHELL event περισσότεροι από 400 επισκέπτες απήλαυσαν με τους χορευτές στους ρυθμούς του hip-hop τις τάσεις σε χρώματα και γραμμές για την ερχόμενη σεζόν.

Ο συνδυασμός δε με το μακιγιάζ της σχολής Freddy Make Up Stage έδωσε εκπληκτικό αποτέλεσμα στα μοντέλα όλων των επιδείξεων.

Κυριακή – Β’ μέρος

MAISON FALIAKOS, ARETI EFSTATHIOU, MY RIO by EVINHIA, ALEXANDRA RUPENKO, CHRISTANGELOS powered by SkinLab, DO DETAILS WORTH, SOMF powered by 3D edge, SPIROS ELEFTHERIOU, DIMITRIOS ORDOULIDIS, 1014 LEX by DANAI SAKELLARI

Στις κατάμεστες αίθουσες των επιδείξεων (πάνω από 2.500 επισκέπτες παρακολούθησαν αυτό το διήμερο μόδας) ξεχωρίσαμε γνωστούς σχεδιαστές (Ορσαλία Παρθένη, Μάκης Τσέλιος, Μιχάλης Μανιάτης, Πάνος Απέργης, Δημήτρης Στρέπκος, Polymnia, Lila Nova ...), καταστήματα από  Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Βόλο, κατασκευαστές ενδυμάτων και πολλά showrooms. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν σε πασαρέλα δημιουργίες συνδυασμένες με αξεσουάρ 3D Printing από την SOMF η οποία υποστηρίχτηκε από την εταιρεία 3D edge.

Εκτός προγράμματος μία εμφάνιση Performance κέρδισε τις εντυπώσεις με τα κοσμήματα της Lina’s Exclusive.

Και η μεγάλη επιτυχία – ο πρώτος καρπός της προσπάθειας του NGFL για τη διεθνοποίησή του – η παρουσίαση για πρώτη φορά στην χώρα μας συλλογής τελειοφοίτων και αποφοίτων κρατικού Πανεπιστημίου του εξωτερικού. Συγκεκριμένα στο NGFL 3 παρουσιάστηκε η συλλογή cruise collection των φοιτητών του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Βλαδιβοστόκ, το οποίο εκπροσώπησε στην επίδειξη μία από τους δημιουργούς, η Alexandra Rupenko.
Παρόντες οι εκπρόσωποι του ΑΤΕΙ Πειραιά, που υποστήριξαν αυτή τη προσπάθεια έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης.

Μία ακόμα έκπληξη ανάμεσα στους σχεδιαστές που παρουσίασαν τις συλλογές τους, το Maison Faliakos που παρ’ όλη τη μακρόχρονη παρουσία του στην ελληνική αγορά, εμφανίστηκε με τη συλλογή pret a porter του οίκου που δημιουργεί ο νέος σχεδιαστής, Βενέδικτος Αντύπας.

Το διήμερο έκλεισε με το 1014 LEX by Danai Sakellari, μία σχεδιάστρια πολλά υποσχόμενη, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει στην Ελλάδα, μετά από σπουδές και σταδιοδρομία στη Νέα Υόρκη.
 

Creative direction by Michalis Pantos.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.