ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mary Katrantzou και Victoria's Secret στη πιο απρόσμενη συνεργασία της χρονιάς


Αφροδίτη Σακκά

5 Οκτωβρίου 2018

mary_katrantzou_wss19_032.jpg

Η σχεδιάστρια Mary Katrantzou συνεργάζεται με την εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret. σε μία από τις πιο απρόσμενες συνεργασίες στη βιομηχανία της μόδας που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Η σχεδιάστρια μαζί με την εταιρεία εσωρούχων θα δημιουργήσουν μία capsule συλλογή που θα παρουσιαστεί και στο Fashion Show της Victoria's Secret για τη φετινή χρονιά. Συχνά, η Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι γνωστή για τα δυναμικά και θηλυκά designs της, ενώ πολλοί την αποκαλούν τη "βασίλισσα των prints".

"Οτιδήποτε δημιουργεί η Victoria's Secret έχει να κάνει με το να νιώθουν οι γυναίκες αυτοπεποίθηση και δύναμη - και να διασκεδάζουν με αυτά που φορούν," είπε η Katrantzou. "Αυτή η συνεργασία θα είναι εκκεντρική, διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη".

Παρ' ότι εικόνες από τη collection θα παραμείνουν κρυφές μέχρι το show της φετινής χρονιάς, η Victoria's Secret ανέβασε το παρακάτω post, που φανερώνει πως η συλλογή θα έχει όσα prints όσα περιμέναμε να έχει από τη Mary Katrantzou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Tην περασμένη χρονιά, ο Olivier Rousteing του οίκου Balmain συνεργάστηκε με την εταιρεία εσωρούχων για ένα κομμάτι του catwalk show. 

 

Δείτε ακόμη: 10 τάσεις που θα αντιγράψουμε από το Pink carpet της Victoria's Secret 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.