ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kaia Gerber πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Celine


Μάρθα Κουμπάνη

24 Φεβρουαρίου 2021

Η Kaia Gerber πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Celine

Τον Οκτώβρη του 2020 ο οίκος Celine παρουσίασε την συλλογή του για την Άνοιξη / Καλοκαίρι ᾽21 στο Stade Louis II του Μονακό. To show ήρθε να επιβεβαιώσει την αποκλειστική εμφάνιση του 18χρονου top model για τη σεζόν SS '21 για χάρη του Hedi Slimane.

Η Gerber έκανε μία από τις πρώτες εξόδους στο Stade Louis II, το μεγάλο στάδιο Fontvieille που φτιάχτηκε για να μοιάζει με αρένα στίβου του Celine, φορώντας ένα σακάκι πάνω από ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς και ankle boots.

To καπέλο jockey που φορούσε, είχε γραμμένη στην επιφάνεια του μία και μοναδική λέξη, η οποία δεν ήταν άλλη από το minimal logo του οίκου: Celine.

Mια συλλογή από blazers, αθλητικά, crop tops και loose τζιν σορτς που συνδύαζε άνεση και πολυτέλεια.

Η 19χρονη Gerber είναι σήμερα το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής. Την βλέπουμε να ποζάρει απλή και χαμογελαστή με μίνιμαλ sporty chic σύνολα, όπως πάντα cool και φρέσκια. Ιδανική για να εκφράσει το ελεύθερο πνεύμα και τη χαλαρή διάθεση του οίκου.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.