ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Trussardi: O oίκος ανακοινώνει τους νέους creative directors


Μάρθα Κουμπάνη

25 Μαΐου 2021

Trussardi: O oίκος ανακοινώνει τους νέους creative directors

Το ιταλικό luxury lifestyle brand Trussardi μόλις ανακοίνωσε τους δύο νέους creative directors. O Serhat Işık και o Benjamin A. Huseby, είνα οι ιδρυτές και σχεδιαστές τoυ GmbH με έδρα το Βερολίνο

Ο οίκος δήλωσε οτι το δίδυμο θα ηγηθεί της «αναβίωσης του οίκου» και θα επιβλέπει όλες τις πτυχές του σχεδιασμού, της εικόνας και της επωνυμίας. Η πρώτη τους συλλογή για τον Trussardi θα είναι το φθινόπωρο / χειμώνα του 2022. Το ντουέτο θα φέρει στο iconic label του Μιλάνου ένα «αιχμηρό και σύγχρονο δημιουργικό όραμα», πρόσθεσε ο Trussardi και θα συνεργαστεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Sebastian Suhl προς τη νέα κατεύθυνση του διάσημου οίκου.

Σε μια κοινή δήλωση, ο Işık και ο Huseby είπαν: «Ο Trussardi έρχεται φορτισμένος με γενεαλογικό και τεράστιο ανεκμετάλλευτο δυναμικό. Μας ελκύει η δυνατότητα να χτίσουμε ξανά έναν οίκο».

Ο Suhl ​​πρόσθεσε: «Ο Serhat και ο Benjamin φέρνουν ένα ξεχωριστό και ισχυρό όραμα στον Trussardi. Η ομάδα κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί τους, ενόψει της προσφοράς μιας σύγχρονης και υπεύθυνης lifestyle εμπειρίας στην αγορά».

Οι Işık και Huseby είναι γνωστοί για τη δική τους εταιρεία ενδυμάτων, την GmbH, την οποία κυκλοφόρησαν στο Βερολίνο το 2016. Με την GmbH έφεραν τα θέματα του inclusivity και responsibility στο προσκήνιο της μόδας. Το ντουέτο θα συνεχίσει να σχεδιάζει για τη μάρκα τους παράλληλα με τον νέο τους ρόλο στον Trussardi.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS