ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα πιο cool δώρα για όλους τους αγαπημένους μας στις φετινές γιορτές


Μάρθα Κουμπάνη

21 Δεκεμβρίου 2021

Τα πιο cool δώρα για όλους τους αγαπημένους μας στις φετινές γιορτές
Η UGG προετοιμάζεται για τις γιορτές με δώρα για όλους στη λίστα σου

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι μας σκεφτόμαστε (και πολλές φορές προβληματιζόμαστε) τι δώρα να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας. Να επιλέξουμε κάτι χρηστικό ή κάτι που ξέρουμε ότι θα τους φέρει την περισσότερη χαρά; Και είναι αλήθεια πως το χαμόγελο στο πρόσωπό τους θα φέρει και σε εμάς εξίσου μεγάλη ικανοποίηση. Αν κι εσείς αναζητάτε δώρα που θα κάνουν την διαφορά, μην ψάχνετε μακριά. Με προτάσεις υποδημάτων αλλά και ένδυσης, η UGG έχει εντυπωσιακές επιλογές για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Το δημοφιλές νοτιο-καλιφορνέζικο, lifestyle brand UGG, έχει ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα μας και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές δώρων για ακόμη μία χρονιά. Ο λόγος είναι πως στην UGG μπορεί κανείς να βρει ξεχωριστά κομμάτια για κάθε στιλ και γούστο: Από τα αγαπημένα classic boots, τα μοντέρνα slippers και τα πολύ στιλάτα ρούχα, υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους στη λίστα σας!

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Τα κλασικά αγαπημένα μποτάκια UGG, είναι συνώνυμα της απόλυτης άνεσης, ενώ όλοι ξέρουμε ότι προσδίσουν coolness σε κάθε εμφάνιση. Το χειμώνα αγαπάμε να φοράμε τα UGG boots μας γιατί είναι super άνετα, ευκολοφόρετα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλη μέρα, δημιουργώντας casual outfits με άποψη. Διατηρώντας τη μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική μαλακή τους αίσθηση, όλα τα iconic styles σε δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς, μας ανεβάζουν τη διάθεση ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα καθιερωμένα elegant και γήινα χρώματα, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Τα Classic Mini boots αποτελούν τη σταθερή αξία και signature του brand UGG και συνεχίζουν να συναρπάζουν. Παράλληλα τα Classic Ultra Mini boots αποτελούν την πιο χαμηλή εκδοχή του iconic παπουτσιού, για όλους όσους αναζητούν την άνεση και τη ζεστασιά της κλασικής μπότας, αλλά με πιο fashionable design!

Jenny.Gr

Ακολουθούν τα πιο μοντέρνα σχέδια slippers. Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει ωραιοτέρη αίσθηση από το να φοράς τις απαλές και άνετες παντόφλες σου στο τέλος μιας κουραστκής μέρας. Τα slippers της UGG είναι cozy χάρη στην μάλλινη UGGplush™ επένδυση που διαθέτουν, χωρίς να στερούνται σε στιλ. Κατασκευασμένα από μαλακό σουέντ και εξωτερική σόλα που παρέχει σταθερότητα και αντικραδασμική προστασία, αποτελούν τη νέα τάση στο homewear.

Jenny.Gr

H λίστα με τα δώρα UGG δεν σταματά στα παπούτσια. Ανάμεσα στις συλλογές της φιγουράρουν φούτερ και ζακέτες με υπέροχη βελούδινη υφή, tank tops και παντελόνια κατασκευασμένα από 70% ανακυκλωμένες ίνες σε μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια. Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα εντυπωσιακά παλτό της UGG, ιδανικά για τις κρύες αυτές ημέρες του χειμώνα. Πρόκειται για παλτό από υλικά υψηλής ποιότητας σε ευέλικτους χρωματικούς τόνους και παιχνιδιάρικες υφές, σχεδιασμένα για να αναδείξουν ένα εκλεπτυσμένο look που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Jenny.Gr

Η UGG έχει όλα εκείνα τα δώρα που θα χαρίσουν εγγυημένα αίσθημα άνεσης και cool vibes σε όποιον τα προσφέρουμε και θα μας βάλουν ολους σε γιορτινό mood.

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

UGG