ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μαρία-Ολυμπία είναι η νέα μούσα του οίκου Bvlgari και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Ιταλικού οίκου


Τόνια Τζάφερη

7 Νοεμβρίου 2023

Η Μαρία-Ολυμπία είναι η νέα μούσα του οίκου Bvlgari και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Ιταλικού οίκου
IG/@bulgari
Mια πολύκροτη συνεργασία ανάμεσα σε Bvlgari και Μαρία-Ολυμπία, με μοντέρνα αισθητική, φινέτσα και πριγκιπικό αίμα

Το ενδιαφέρον της Μαρίας-Ολυμπίας για την μόδα και την υψηλή ραπτική ήταν έντονο από νεαρή ηλικία και όπως φαίνεται ήταν και καρμικό. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ χτίζει την δική της καριέρα στον κόσμο της μόδας και γίνεται η μούσα του οίκου Bvlgari σε μια πολύκροτη συνεργασία, η οποία έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στα social και όχι μόνο.


Στην καμπάνια για τη νέα τσάντα «Bvlgari Roma», η οποία γυρίστηκε από το διάσημο δίδυμο Bruno+Nico Mossevelde, η Ολυμπία ποζάρει σε σύγχρονες και μίνιμαλ λήψεις, κρατώντας τη νέα τσάντα του οίκου με μπόλικη φινέτσα.

«Όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να γίνω πρέσβειρα της νέας τσάντας του, την άρπαξα αμέσως», ομολογεί η ίδια σε συνέντευξη της στο «Gala» για το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο συζητούν διεθνή μέσα ενημέρωσης:

«Ο Bvlgari μαζί με την πριγκίπισσα της Ελλάδας σηματοδοτούν την eleganza της νέας εποχής», αναφέρει δημοσίευμα σε Ιταλικό μέσο. Στη καμπάνια του οίκου, πρωταγωνιστούν και άλλοι celebrities, όπως η πολύ καλή της φίλη Πόπι Ντελεβίν.

Jenny.Gr
IG/@bulgari

Η Μαρία-Ολυμπία ήρθε κοντά με τον οίκο Bvlgari μέσω της Μαίρη Κατράντζου, με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις, και η Ελληνίδα σχεδιάστρια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον διάσημο οίκο για κοσμήματα. Για τα επόμενα χρόνια όλες οι δημόσιες εμφανίσεις της Μαρίας-Ολυμπίας θα φέρουν την υπογραφή Bvlgari, σε ένα επιτυχημένο ταίριασμα που συνδυάζει διακριτική πολυτέλεια, αυθεντική λάμψη αλλά και ελληνική καταγωγή.

Jenny.Gr
IG/@bvlgari


«Ο οίκος Bvlgari είναι πολύ περήφανος για τις ελληνικές ρίζες του», δηλώνει η Μιρέια Λόπεζ Μοντόγια, διευθύνουσα σύμβουλος αξεσουάρ και Managing Director του οίκου. «Το ότι η Μαρία-Ολυμπία είναι Ελληνίδα είναι σίγουρα κάτι που μας αρέσει».

Για την Ιστορία, ο ιδρυτής του οίκου Σωτήρης Βούλγαρης ξεκίνησε ως αργυροχόος από την Παραμυθιά της Ηπείρου για να κατακτήσει τον κόσμο. Ανοιξε καταστήματα στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της Γης, επέβαλε τα κοσμήματά του στη διεθνή αριστοκρατία και έκανε τους ανταγωνιστές του να προσπαθούν μάταια να τον αντιγράψουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.