ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος μόδας Rochas επέλεξε τον Αλεσάντρο Βιτζιλάντε ως τον νέο creative director


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Δεκεμβρίου 2023

Ο οίκος μόδας Rochas επέλεξε τον Αλεσάντρο Βιτζιλάντε ως τον νέο creative director
Instagram/rochasofficial
Νέος creative director για τον γαλλικό οίκο μόδας Rochas

Ο γαλλικός οίκος μόδας Rochas επέλεξε τον Αλεσάντρο Βιτζιλάντε ως τον νέο creative director του οίκου για την RTW σειρά. Ο Βιτζιλάντε πραγματικά όμως ξεκίνησε να εργάζεται για τον Rochas τον περασμένο Μάιο, συμβάλλοντας σημαντικά στην spring 2024 συλλογή του οίκου. Ο Βιτζιλάντε εργάστηκε στα studio διάσημων οίκων όπως The Attico, Dolce & Gabbana, Philosophy di Lorenzo Serafini και Gucci.

Η πρώτη του επίσημη συλλογή ως creative director θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week τον Φεβρουάριο και θα είναι η Fall 2024. Θα είναι όμως σε μορφή παρουσίασης και πως θα ξανακάνουν show τον Σεπτέμβρη του 2024.

«Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη που συνεργάζομαι με τον οίκο Rochas και για την ευκαιρία να χτίσω πάνω στην πλούσια και βαθιά κληρονομιά του. Ο Rochas αντιπροσωπεύει μια αφοσίωση στην Γαλλική φινέτσα και μια λατρεία στην γυναίκα, που βρίσκω απίστευτα εμπνευσμένη. Ανυπομονώ να μεταδώσω το όραμά μου» είπε σε δήλωσή του ο Αλεσάντρο Βιτζιλάντε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.