ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η SWAROVSKI παρουσιάζει την καμπάνια Venus για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Η SWAROVSKI παρουσιάζει την καμπάνια Venus για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024
Για να παρουσιάσει τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η Παγκόσμια Creative Director της Swarovski, Giovanna Engelbert, φαντάστηκε μια νέα καμπάνια εμπνευσμένη από την μορφή της Αφροδίτης

Η καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστούν τα κορυφαία μοντέλα Irina Shayk, Fei Fei Sun, Imaan Hammam, Karlie Kloss και Abby Champion, επαναπροσδιορίζει την Αφροδίτη ως μια συλλογή από κομψές μοντέρνες μούσες, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει πτυχές της σύγχρονης γυναίκας, από τη αυτοπεποίθηση και την ενδυνάμωση έως τη δημιουργικότητα, τη χάρη, και τη κομψότητα. Στολισμένες με θησαυρούς από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 που εμπνέεται από τον υποθαλάσσιο κόσμο, κάθε μούσα γίνεται ένα τολμηρό και χαρούμενο πολυτελές αρχέτυπο.

Απαθανατισμένες από το φακό του φωτογράφου μόδας Steven Meisel και μεταμορφωμένες με την δεξιοτεχνία του κομμωτή Guido Palau και της makeup artist Dame Pat McGrath, το λαμπρό καστ των μοντέλων αποτελείται από σαγηνευτικές και ακαταμάχητα γοητευτικές Αφροδίτες της αυτοέκφρασης.

Η καμπάνια συμπίπτει με την κυκλοφορία μιας συλλογής που παίρνει έμπνευση από τις ποικίλες μορφές του υδάτινου κόσμου και τους υποθαλάσσιους κήπους που φιλοξενούν την εξαιρετική χλωρίδα και πανίδα του, όπως κοχύλια, κοράλλια, ιππόκαμπους, αστερίες και ανεμώνες.

Η Giovanna Engelbert σχολίασε: "Η καμπάνια Venus ζωντανεύει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, εμπνευσμένη από ένα όνειρο ενός υποθαλάσσιου κόσμου. Σε αυτήν την καμπάνια, επαναφέρω το διαχρονικό αρχέτυπο της Αφροδίτης, εξερευνώντας το μέσω μιας σύγχρονης ερμηνείας που αντηχεί με τα σύγχρονα ιδανικά της κομψότητας, ενδυνάμωσης, δημιουργικότητας και χάρης τα οποία ενσαρκώνουν τέλεια αυτά τα εμβληματικά μοντέλα."

Σαν μια εξέλιξη του «Μαθημαγικoύ Κήπου» που υπήρξε πηγή έμπνευσης για προηγούμενες συλλογές, η συλλογή Άνοιξης/Καλοκαιριού 2024 καταδύεται σε έναν Υποθαλάσσιο Κήπο γεμάτο θησαυρούς που διακοσμούν τον υδάτινο κόσμο με τις μορφές και τα σαγηνευτικά τους χρώματα, παρόμοια με τα κοσμήματα που αναδεικνύουν αυτούς που τα φορούν.

Η τεχνογνωσία της Swarovski διαπνέει κάθε στοιχείο της συλλογής, χρησιμοποιώντας τη μαγεία των κρυστάλλων και των μαργαριταριών που αιχμαλωτίζουν το φως για να αποτυπώσουν την κίνηση και τα μοτίβα της θάλασσας. Κατασκευασμένη με μια εκτενή γκάμα λεπτών και υψηλής ποιότητας τεχνικών κοσμήματος και εκφρασμένη μέσα από ρευστά σχήματα και ζωηρά χρώματα, η συλλογή εξερευνά νέους τομείς εκφραστικότητας, εξελίσσοντας περαιτέρω την τολμηρή και χαρούμενη γλώσσα της πολυτέλειας που διαμορφώνει ο Engelbert για τον κρυστάλλινο οίκο με περισσότερα από 129 χρόνια ιστορίας.

Οι οικογένειες που αποτελούν σήμα κατατεθέν, όπως η Hyperbola, η Idyllia και η Millenia, συνεχίζουν να εξελίσσονται και να αναπτύσσονται, ενωμένες με τις ρευστές γραμμές, τα εντυπωσιακά φουτουριστικά σχήματα και τις τεχνικές haute-joaillerie του Sublima, καθώς και με τα εντυπωσιακά στυλ γυαλιών για τη νέα σεζόν.

HYPERBOLA

Τα σύγχρονα αλλά περίπλοκα σχέδια της Hyperbola φέρνουν νέες εμπνεύσεις για την τρέχουσα σεζόν, καθώς οι λευκοί κρύσταλλοι αναδεικνύουν την ουσία μιας ατελείωτης ιστορίας. Με εκλεπτυσμένους κρυστάλλους από μπαγκέτα σε υπνωτικές γλυπτικές μορφές, οργανική κίνηση και ρευστές γραμμές προσφέρουν ένα λαμπρό παράδειγμα savoir-faire.

IDYLLIA

Το Idyllia αντλεί έμπνευση από τα πιο περίπλοκα στολίδια της φύσης, από όμορφα λεπτομερή κοχύλια μέχρι τα κρυσταλλωμένα λουλούδια που ξεδιπλώνονται σε μια έκρηξη γραφικής λάμψης. Η θαλάσσια ζωή, όπως τα κοχύλια, οι αστερίες και οι ιππόκαμποι εμφανίζονται με λεπτή χειροτεχνία και μαργαριτάρια σε αφθονία, ενώ τα εμπνευσμένα από την άνοιξη λουλούδια ανθίζουν σε περίπλοκες μορφές. Με την απεικόνιση αυτών των θαλάσσιων και λουλουδάτων μοτίβων σε παβέ, μαργαριτάρια, ombre Swarovski Zirconia και εξαιρετικά κρυστάλλινα σχήματα, η οικογένεια λειτουργεί ως ένας ύμνος στην τεχνογνωσία της Swarovski και τιμά μια κληρονομιά τεχνικής και δημιουργικής μαεστρίας.

MILLENIA

Η Millenia αποτελεί ένα από τα εμβλήματα της Swarovski, παρουσιάζοντας τολμηρές και διαχρονικές πινελιές κομψότητας σε όμορφα κοσμήματα σχεδιασμένα για να αγαπηθούν και να φορεθούν για πάντα. Το λαμπερό ποτάμι κρυστάλλων της Millenia λαμβάνει έναν επαναπροσδιορισμό του ροζ χρώματος Millenia. Παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο πλαίσιο, διαθέτει νέα πιο ενσωματωμένα μεγέθη με αλυσίδα από κρυστάλλους και κούμπωμα αστακού, ενώ οκτάγωνες πέτρες τοποθετούνται οριζόντια για μια πιο φρέσκια ερμηνεία του κλασικού σχεδιασμού.

SUBLIMA

Το νέο σύνολο Sublima καθορίζεται από οργανικές κινήσεις, εκφρασμένες σε τονικά κρυστάλλινα χρώματα, σχήματα και τοποθετήσεις που δημιουργούν ένα φανταστικό εφέ, καθιστώντας το πραγματικό. Εμπνευσμένο από τις άμπωτες και τις ροές του φυσικού κόσμου σε όλο του το θαύμα και κατασκευασμένο με δεξιοτεχνία και εξαιρετική μαεστρία του φωτός, το Sublima λάμπει με ξεχωριστό τρόπο σε μια ποικιλία σιλουετών για κάθε περίσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS