ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Pucci ss2024: Τα ψυχεδελικά prints, η Ιζαμπέλα Ροσελίνι και η Ρώμη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Απριλίου 2024

Pucci ss2024: Τα ψυχεδελικά prints, η Ιζαμπέλα Ροσελίνι και η Ρώμη
Instagram/emiliopucci
Τα ψυχεδελικά prints του οίκου Pucci έκαναν αίσθηση στη Ρώμη

Η συλλογή του οίκου Pucci για τη σεζόν ss 2024 ονομάζεται «Very Vivara» και αποτίει φόρο τιμής στο διάσημο print Vivara του οίκου, το οποίο χρονολογείται από το 1965 και υποδηλώνει την αγάπη του ιδρυτή για τη Μεσόγειο και ένα μικρό νησάκι σε σχήμα ημισέληνου δίπλα από το Κάπρι. Η νέ αυτή συλλογή τιμά την κληρονομιά του Pucci και είναι γεμάτη από παιχνιδιάρικα και χρωματιστά κομμάτια με οργανικά και γεωμετρικά σχέδια.

Η νέα συλλογή του οίκου παρουσιάστηκε στο Palazzo Altemps με την Κρίστι Τέρλινγκτον να ανοίγει το show, ακολουθούμενη από την Εύα Χερτζίκοβα, τη Μαριακλάρα Μπόσκονο και τελευταία την διάσημη ηθοποιό Ιζαμπέλα Ροσελίνι. Επίσης μη ξεχνάμε και το μικρό pug που βγήκε στην πασαρέλα με μαντήλι Pucci και ασορτί λουράκι. Η συλλογή ss 2024 περιέχει 3 διαφορετικές χρωματιστές ιστορίες και μοτίβα, τα οποία ονομάζονται Cigni, Bersaglio και Chiave με χρώματα όπως το πράσινο της ελιάς, το κρεμ, το χακί, το δαμασκηνί, το κόκκινο, το μαύρο. Τα ρούχα ήταν σύγχρονα, χωρίς να αφήνεται η κληρονομιά του οίκου στην άκρη και αντηχούσαν urban chic. Επίσης σε αυτή τη συλλογή είδαμε και παγιέτες, τζιν και bomber jackets.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.