ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το βιώσιμο brand Liuba Style γιορτάζει μέσα από τη συλλογή της την Παγκόσμια Ημέρα Γης


JTeam

23 Απριλίου 2024

Το βιώσιμο brand Liuba Style γιορτάζει μέσα από τη συλλογή της την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, η Liuba Style εκφράζει με περηφάνια τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα μέσα από κάθε νήμα της συλλογής της

Πιο επίκαιρο από ποτέ, το βιώσιμο brand προσφέρει μία ηθική και οικολογική εναλλακτική επιλογή στη μόδα, υπενθυμίζοντας σε όλους μας την επιτακτική ανάγκη για «δράση». Η εταιρία επιλέγει να διατηρεί την παραγωγή της στην ελληνική βιομηχανία, μία απόφαση που συμβάλλει ενεργά στην μείωση του αποτυπώματος άνθρακα καθώς επίσης, ενισχύει και την τοπική οικονομία. Αυτές οι ενέργειες αντανακλούν την υπευθυνότητα και το ήθος της εταιρείας, καταδεικνύοντας με σαφήνεια την εταιρική της δέσμευση στην «δράση».

Η Liuba Style, εμπνέεται από τη βιωσιμότητα και «οπλίζεται» με δημιουργικότητα θέτοντας τα θεμέλια για ένα πράσινο μέλλον. Αυτή η στάση όμως, αποτελεί μόνο την αρχή των προθέσεων της. Η δράση είναι εκείνη που μετουσιώνει την πρόθεση σε πραγματικότητα, και σε αυτό το μονοπάτι, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε όλοι εμείς. Πιο συγκεκριμένα, η Liuba Style επισφραγίζει την ενεργό της δέσμευση στην προστασία του περιβάλλοντος, ως ένα slow-fashion brand, σχεδιάζοντας διαχρονικά κομμάτια που υπερβαίνουν τις παροδικές και ταχύτατα εναλλασσόμενες τάσεις της μόδας.

Jenny.Gr

Με στόχο την προάσπιση της ομορφιάς και την ανάδειξή της, το brand δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει άρτιες στυλιστικές επιλογές με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας οικολογικές αειφόρες πρώτες ύλες όπως το φυσικό μετάξι και βιολογικό βαμβάκι καθώς επίσης, 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον, το brand χρησιμοποιεί αποκλειστικά οικολογικά χρώματα και βιώσιμες βαφές για την επεξεργασία των υφασμάτων, διασφαλίζοντας τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η σειρά ρούχων της Liuba Style, διαθέτει καθαρές γραμμές και ζωντανές πινελιές χρώματος, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και καταφέρνει να συνδυάσει το πάθος για τη μόδα με το σεβασμό προς την φύση. Η Liuba Style, ενθαρρύνει τον καθένα από εμάς να γίνει συνέταιρος σε αυτή την αλλαγή, συμβάλλοντας ενεργά στην υιοθέτηση μιας βιώσιμης νοοτροπίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.