ΣΤΙΛ FASHION NEWS

5 υπέροχα στυλ νυφικών του Atelier Μαρίνα Γαλάνη για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας


JTeam

26 Απριλίου 2024

5 υπέροχα στυλ νυφικών του Atelier Μαρίνα Γαλάνη για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας
Συγκεντρώσαμε 5 εντυπωσιακά στυλ νυφικών που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του Atelier Μαρίνα Γαλάνη

Αν πλησιάζει και για σένα η ώρα να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι το ιδανικό νυφικό φόρεμα που θα αναδείξει τόσο την προσωπικότητα όσο και την ομορφιά σου. Δεδομένου ότι κάθε μέλλουσα νύφη έχει το δικό της προσωπικό στυλ, το “ταξίδι” προς την αναζήτηση του κατάλληλου νυφικού είναι μια προσωπική υπόθεση που απαιτεί χρόνο, έρευνα και πολλές δοκιμές. Γι’ αυτό κι εμείς, σου συγκεντρώσαμε 5 εντυπωσιακά στυλ νυφικών που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του Atelier Μαρίνα Γαλάνη, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το νυφικό των ονείρων σου.

Γοργονέ νυφικά

Jenny.Gr

Τα γοργονέ νυφικά αποτελούν μία πολυαγαπημένη τάση που επιλέγεται κατά κόρον από τις μέλλουσες νύφες, καθώς έχουν τη δύναμη να αναδεικνύουν μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα. Το συγκεκριμένο στυλ νυφικού διακρίνεται για την εμβληματική γραμμή του, που αγκαλιάζει τη μέση και τους γοφούς, αποπνέοντας έναν αέρα ρομαντισμού και αναμφισβήτητης γοητείας. Στο Atelier Μαρίνα Γαλάνη θα βρεις μια απίστευτη ποικιλία από υπέροχα strapless, εξώπλατα ή με μπούστο V γοργονέ νυφικά, που θα σου χαρίσουν μια άκρως femme fatale νυφική εμφάνιση.

Boho νυφικά

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Αν αναζητάς ένα νυφικό φόρεμα που θα συνδυάζει την αίσθηση του χειροποίητου και της ανεπιτήδευτης ομορφιάς, το boho νυφικό έχει όλα όσα αναζητάς. Εμπνευσμένο από τη φύση, τη διαχρονικότητα και την ανάλαφρη κομψότητα, το συγκεκριμένο στυλ νυφικού θα σου εξασφαλίσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Σχεδιασμένο από μποέμ στοιχεία όπως απλικέ δαντέλα, αιθέρια υφάσματα και ελαφριά μανίκια, το boho νυφικό στυλ αποτελεί Νο1 επιλογή των υποψηφίων νυφών που επιθυμούν μια πιο ανεπιτήδευτη εμφάνιση.

Πριγκιπικά νυφικά

Jenny.Gr

Για τις μέλλουσες νύφες που ονειρεύονται έναν παραμυθένιο γάμο μέσα σε μια αριστοκρατική νυφική δημιουργία, το πριγκιπικό στυλ νυφικού ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν μία πραγματικά μεγαλοπρεπή νυφική εμφάνιση. Η συγκεκριμένη κατηγορία νυφικού ξεχωρίζει για τις ογκώδεις φούστες από τούλι, οργάντζα ή σατέν και φυσικά για την εντυπωσιακή, κομψή ουρά που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Στο Atelier Μαρίνα Γαλάνη θα συναντήσεις μοναδικά πριγκιπικά σχέδια με αστραφτερές λεπτομέρειες, μεταξωτή δαντέλα και πολλά ακόμα υπέροχα στοιχεία που θα σου χαρίσουν μια πραγματικά ονειρεμένη εμφάνιση.

Ρομαντικά νυφικά

Jenny.Gr

Το Atelier Μαρίνα Γαλάνη διαθέτει, επίσης, μια εντυπωσιακή συλλογή από ρομαντικά νυφικά, τα οποία διακρίνονται για τα λαμπερά υφάσματα, την κεντημένη δαντέλα και τις φλοράλ πινελιές τους. Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν ονειρευτεί έναν γάμο που θα αποπνέει έντονα το στοιχείο του ρομαντισμού, τότε το συγκεκριμένο στυλ νυφικού είναι η ιδανική, για σένα, επιλογή!

Minimal νυφικά

Jenny.Gr

Για το τέλος αφήσαμε την κατηγορία που αποτελεί μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλη από τα minimal νυφικά, τα οποία διαθέτουν λιτό design και απλές γραμμές στη σιλουέτα. Οι minimal νυφικές δημιουργίες του Atelier Μαρίνα Γαλάνη έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά κάθε μέλλουσας νύφης και ξεχωρίζουν για την κομψότητά τους. Πρόκειται για μία κατηγορία νυφικού που είναι απαλλαγμένη από έντονα σχέδια και συνήθως διαθέτει μεταξωτά υφάσματα σε “ήσυχες” αποχρώσεις.

Είτε προτιμάς τις πιο μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις είτε ψάχνεις για λιτά αλλά κομψά νυφικά φορέματα, στο Atelier Μαρίνα Γαλάνη θα βρεις σίγουρα το σχέδιο που θα σε συντροφεύσει στην πιο ξεχωριστή και λαμπερή μέρα της ζωής σου. Με μία επίσκεψη από το φυσικό χώρο του Atelier, θα μπορέσεις να δεις από κοντά τη νέα σειρά νυφικών φορεμάτων 2024, στην οποία κάθε νυφικό σχέδιο εξιστορεί και μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης.

Με εμπειρία χρόνων στον χώρο της δημιουργίας νυφικών, η σχεδιάστρια Μαρίνα Γαλάνη και το προσωπικό της επιμελούνται ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια, για να σου χαρίσουν το νυφικό που έχεις ονειρευτεί. Μάλιστα, τα νυφικά φορέματα που θα βρεις στο Atelier είναι χειροποίητα, ενώ οι υπηρεσίες του Atelier δεν περιορίζονται μόνο στον σχεδιασμό νυφικών φορεμάτων, αλλά θα βρεις επίσης, υπέροχες επιλογές σε είδη γάμου, για να ολοκληρώσεις τον στολισμό του μυστηρίου.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.