Ο οίκος ZOLOTAS εγκαινίασε την έκθεση «A Golden Odyssey»

Μια αναδρομή στην ιστορία των κοσμημάτων του οίκου που συνδέονται άρρηκτα με την Αρχαία Ελλάδα και την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Την Τετάρτη, 10 Ιουνίου, ο οίκος ZOLOTAS, που από το 1895 έχει χαράξει μοναδική πορεία στο χώρο του κοσμήματος, εγκαινίασε την έκθεση «A Golden Odyssey». Σαν  πολυτάλαντος Οδυσσέας, και έχοντας συμπληρώσει 120 χρόνια πορείας, έχει δημιουργήσει έναν κόσμο όπου ο χρυσός συναντά την ιστορία αναβιώνοντας αρχαιοελληνικές τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας. Κάθε συλλογή και ένας συμβολισμός στο ατέλειωτο ταξίδι στη χώρα της αισθητικής.

PAN_0527

Η έκθεση είναι μια αναδρομή στην ιστορία των κοσμημάτων του οίκου που συνδέονται άρρηκτα με την Αρχαία Ελλάδα και την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Ταξιδεύοντας σε χρόνια λαμπερά, από το Μυκηναϊκό πολιτισμό μέχρι και σήμερα, θα θαυμάσετε χειροποίητες ιστορικές δημιουργίες του οίκου από χρυσό που αποτελούν σταθμό στην ελληνική υψηλή κοσμηματοποϊια και μοντέρνα σχέδια καινοτομία για τη σύγχρονη εποχή. Η φιλοσοφία, το πάθος για τη δημιουργία του «μοναδικού», το ταλέντο των δημιουργών μαζί με την  τεχνογνωσία των καλλιτεχνών του οίκου αποτελούν τη «μυθική» του σφραγίδα και συντελούν στη διαχρονικότητα των κοσμημάτων του.

3

More info:

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 1 Ιουνίου – Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Κεντρικό Κατάστημα ZOLOTAS: Πανεπιστημίου 10, 10671 Αθήνα

Ιδιωτικές ξεναγήσεις: Τηλ: 210 36 01 272 , E-mail: [email protected]

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης: Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο 11.00-16.00, Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 11.00-19.00

36 photos


Tags: ZOLOTAS| ΟΙΚΟΣ ZOLOTAS| ΕΚΘΕΣΗ «A GOLDEN ODYSSEY»| ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
MORE FOR YOU