Το νέο λεύκωμα του Mario Testino είναι μια ωδή στον άντρα

Διάσημοι επώνυμοι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο τρόπος που οι άντρες αντικατοπτρίζονται στις φωτογραφίες, στη μόδα αλλά και το πώς κοιτάνε τον εαυτό τους στις εικόνες έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα θέμα που έχει έρθει στο προσκήνιο: η αρρενωπή εικόνα, το προοσωπικό στιλ ενός άντρα, τα χαρακτηριστικά που αλλάζουν στο πρόσωπο και την εικόνα του. - Mario Testino.

Γνωστός για την προχωρημένη οπτική του και το ελεύθερο πνεύμα του, ο εμβληματικός φωτογράφος των επωνύμων, Mario Testino, παρουσιάζει το μεγαλύτερο λεύκωμά του μέχρι στιγμής. Μέσα από περισσότερες από 300 φωτογραφίες, επώνυμοι άντρες όπως οι Brad Pitt, George Clooney, Jude Law, Colin Firth, David Beckham, David Bowie και άλλοι, ποζάρουν στις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες τους, δείχνοντας ίσως ένα πρόσωπο που δεν έχουμε ξαναδεί. 

Μέσα από τις φωτογραφίες του Testino, γίνεται αντιληπτή η στιγμή που η εικόνα του άντρα ξεκίνησε να αλλάζει, κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να διαφύγει από το φωτογραφικό του μάτι. Κάθε μεταβολή περνάει μπροστά από τον φακό του, από τους gentlemen μέχρι τους πιο macho, από τους επώνυμους στους άγνωστους πε4ραστικούς.

5 photosTags: ΜΟΝΤΕΛΑ| MARIO TESTINO| ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
MORE FOR YOU