‘’Μπείτε’’ μαζί μας στο Showroom της Folli Follie και δείτε πρώτες την Special Pre-Christmas Collection

Δείτε την Special Pre-Christmas Collection από το Showroom της Folli Follie πριν κυκλοφορήσει στα ομώνυμα καταστήματα της. Για εσάς που αγαπάτε τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τις chic-glamorous εμφανίσεις.

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Για εσάς που αγαπάτε την Folli Follie και τις chic-glamorous εμφανίσεις.

 Επισκεφτήκαμε το Showroom της Folli Follie και είχαμε την χαρά να δούμε την Special Pre-Christmas Collection πριν κυκλοφορήσει στα ομώνυμα καταστήματα της. Για εσάς που αγαπάτε τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά κοσμήματα, σίγουρα θα απολαύσετε την ειδική αυτή συλλογή που δημιουργήθηκε για να κάνετε λαμπερές εμφανίσεις τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν και όχι μόνο. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στα καταστήματα και αποτελείται από μια σειρά κοσμημάτων που συνδυάζουν τους μεγάλους λίθους, τις αλυσίδες και τις έντονες ασημένιες μεταλλικές λεπτομέρειες. Είναι μια σειρά που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση να ψάχνετε έντονα ρούχα για εντυπωσιακές πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις σας. Ένα μεγάλο κολιέ της συλλογής αρκεί για να δώσετε ένταση σ’ένα total black look σας ή σε μια casual εμφάνιση με το denim σας και το αγαπημένο φαρδύ πουλόβερ σας.

Ακόμη, δείτε πρώτες τα γούρια για το 2013 που θα κυκλοφορήσουν από τη Folli Follie και πάρτε από τώρα μια ιδέα για ένα κομψό και συγχρόνως οικονομικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τις φίλες σας ή ακόμη και τον εαυτό σας. Εξάλλου μην ξεχνάτε πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για glamorous και ξεχωριστές εμφανίσεις.

Αναμείνατε λοιπόν...στα καταστήματα!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Showroom της Folli Follie και την Special Pre-Christmas Collection:

[imagebrowser id=543]Tags: FOLLI FOLLIE| COLLECTION
MORE FOR YOU