ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Final Countdown: Το 2ο Hautes Grecians έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να μας... απογειώσει!


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2018

get-the.jpg

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018 το jenny.gr παρουσιάζει το 2ο “Hautes Grecians”, το νέο ελληνικό θεσμό μόδας.

Το Hautes Grecians έχει σκοπό τη στήριξη της μοναδικότητας της ελληνικής υψηλής ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό. Το όλο concept βασίζεται στην ιστορία του ενδύματος στην Ελλάδα και πώς αυτό ερμηνεύεται σήμερα από τους σύγχρονους σχεδιαστές. Η κατεύθυνση είναι το Μοναδικό, το Πολύτιμο, το Χειροποίητο.

To 1o show διοργανώθηκε την 25η Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 800 καλεσμένοι παρακολούθησαν το show & διασκέδασαν στο πάρτυ, όπου παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του ξένου τύπου.

Το επόμενο event διοργανώνεται στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». 4 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές, οι Vassilis Emmanuel Zoulias, Atelier Loukia, Deux Hommes & Laskaris θα προβάλουν τις κολεξιόν τους με ενδύματα υψηλής ραπτικής. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και η νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια Βασιλική Γραμμένου που αναδείχθηκε μέσα από διαγωνισμό στο site jenny.gr.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα με την διάθεση 400 προσκλήσεων προς πώληση. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί εξ’ολοκλήρου για τους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα (κόστος πρόσκλησης 30€).

Στη φετινή γιορτή της Υψηλής Ραπτικής θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους οι Vassilis Emmanuel Zoulias, Atelier Loukia, Laskaris και Deux Hommes, 4 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές που έχουν «χτίσει» την ελληνική μόδα και ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με τη Βασιλική Γραμμένου, ένα νέο κορίτσι που ξεκινάει το ταξίδι του στο Fashion Design.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.