Πώς θα πετύχουμε το ανάλαφρο σπάσιμο που είδαμε στο catwalk του Άγγελου Μπράτη

Το μυστικό κρύβεται στη χρήση κατάλληλων προϊόντων hairstyling.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άγγελος Μπράτης διατήρησε το στιλ κάθε γυναίκας, στο πρώτο show υψηλής ραπτικής "Hautes Grecians". Κάθε μοντέλο ανάλογα με την ηλικία, την προσωπικότητα αλλά και το στιλ είχε το κατάλληλο στιλ συνδυασμένο με το ανάλογο beauty look.

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και ο hairstylist και brand ambassador της νέας σειράς εξατομικευμένης περιποίησης, System Professional, Βαγγέλης Χατζής και η ομάδα του. Δημιούργησαν σε κάθε γυναίκα το χτένισμα που της ταιριάζει. Είδαμε μαλλιά αυστηρά ισιωμένα, με κίνηση στις άκρες, μη στιλιζαρισμένες μπούκλες με κίνηση, αλλά και αυστηρές που διατήρησαν το στιλ τους για ώρες.

Μένουμε στη μη στιλιζαρισμένη μπούκλα, στο γεγονός ότι είχε κίνηση, ότι ήταν ανέμελη. Αυτή η φυσική κίνηση της είναι αυτό που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες.  Το χτένισμα να μη μοιάζει επιτηδευμένο και να έχει κίνηση, να μην είναι κοκκαλωμένο με βαριά προϊόντα styling.

Το μυστικό για να πετύχουμε ανάλογο αποτέλεσμα, κρύβεται στη χρήση των κατάλληλων προϊόντων. Η ομάδα, αλλά και ο ίδιος hairstylist και brand ambassador της νέας σειράς εξατομικευμένης περιποίησης, System Professional, Βαγγέλης Χατζής αρχικά στόχευσαν στα υγιή μαλλιά. Το System Professional Luxe Oil ήταν  το βασικό προϊόν που δούλεψαν από την αρχή, όταν τα μαλλιά ήταν ακόμα βρεγμένα, αλλά και στο τέλος για να είναι υγιή και λαμπερά.

Στη συνέχεια με το πιστολάκι αλλά και το ψαλίδι έκαναν τις μπούκλες και τις άνοιξαν με τα δάχτυλά τους, ώστε να έχουν κίνηση.
Τέλος το hairspray Stay Styled της σειράς EIMI Professionals, έδωσε διάρκεια στο χτένισμα, χωρίς ωστόσο να κάνει επιτηδευμένο το look.

Μπορούμε κι εμείς  να αποκτήσουμε πραγματικά ανάλαφρες μπούκλες, με κίνηση πλέον, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα hairstyling.


System Professional Luxe OilTags: HAIRSTYLING| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL| HAUTES GRECIANS| SYSTEM PROFESSIONAL| ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ| VANGELIS HATZIS
MORE FOR YOU