Όταν η μόδα συνάντησε την ομορφιά στο Hautes Grecians

Το ραντεβού δόθηκε και η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Εδώ και μήνες κάτι σημαντικό ετοιμαζόταν στον κόσμο της μόδας και το οποίο επιτέλους έλαβε χώρα την Τετάρτη (25/10) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από το πρωί εκείνης της ημέρας στον όμορφο χώρο της Αθήνας επικρατούσε ένας δημιουργικός πανικός, όλοι ετοιμαζόντουσαν για το πιο φαντασμαγορικό πρώτο fashion show υψηλής ραπτικής το "Hautes Grecians.

Και η στιγμή έφτασε και φυσικά η βραδιά έμεινε αξέχαστη σε όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα catwalks πέντε καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών, που παρουσίασαν συλλογές αποκλειστικά σχεδιασμένες για το «Hautes Grecians».

Όμως η μόδα χωρίς ομορφιά δεν γίνεται, όπως και το αντίστροφο. Γι αυτό λοιπόν δεν γινόταν από τη βραδιά να λείπουν τα MEDIPRINOU, μια εταιρία με στόχο και όραμα που εδώ και χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της ομορφιάς. Αν κάθε γυναίκα έχει δίπλα της τα MEDIPRINOU νιώθει αλλά και φαίνεται όμορφη και λαμπερή. 

Η λάμψη, οι όμορφες παρουσίες, ο υπέροχος χώρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα MEDIPRINOU έδεσαν τόσο αρμονικά μεταξύ τους που όλα φαινόντουσαν αλλά και ήταν τέλεια.Tags: ΜΟΔΑ| ΟΜΟΡΡΦΙΑ| FASHION SHOW| ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ| ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ| HAUTES GRECIANS
MORE FOR YOU