Το Chicken Stories έκανε το πιο νόστιμο δώρο στο backstage του «Hautes Grecians»

Όλοι περιμένανε με ανυπομονησία τα νόστιμα φαγητά από το Chicken Stories.

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Την Τετάρτη στις 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής «Hautes Grecians» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όπως σε κάθε επίδειξη μόδας, έτσι και σε αυτή, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι πάντα το backstage. Εκεί λαμβάνει μέρος όλη η μαγεία της προετοιμασίας ώστε να θαυμάσουμε τις όμορφες εμφανίσεις στην πασαρέλα. Τα μοντέλα κατέφτασαν νωρίς στο χώρο και βρισκόντουσαν από το πρωί σε έναν δημιουργικό πανικό. Κομμωτές, μακιγιέρ και  σχεδιαστές ήταν από πάνω τους για να τις ετοιμάσουν για το μεγάλο show που θα ακολουθούσε. Και εκεί που επικρατούσε αναβρασμός προς το μεσημεράκι εμφανίστηκε το φαγητό. Γιατί όπως είναι γνωστό χωρίς καύσιμα ο οργανισμός δεν μπορεί να δουλέψει, έτσι και τα μοντέλα μετά από τόσες ώρες δουλειάς ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν τα εδέσματα από το Chicken Stories.

Ένα τεράστιο τραπέζι γέμισε με burgers, wraps, sandwiches, φιλέτα φρέσκου κοτόπουλου, buckets με ζουμερά wings και τραγανά nuggets, όλα ήταν γευστικά,  με υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και φυσικά από ολόφρεσκο ελληνικό κοτόπουλο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το Chicken Stories έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό το αποτέλεσμα. Tags: ΠΑΡΤΙ| ΦΑΓΗΤΟ| ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ| ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ| CHICKEN STORIES| HAUTES GRECIANS
MORE FOR YOU