Hautes Grecians Success story: Πώς είναι να ζεις το όνειρό σου σαν σχεδιάστρια μόδας;

Το όμορφο ταξίδι της Βασιλικής Γραμμένου από τις σχολικές αίθουσες στα ατελιέ μόδας

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Το πιο δημιουργικό κομμάτι στο επάγγελμά μας – και σε κάθε επάγγελμα, για να ακριβολογώ, θεωρώ πως δεν είναι μόνο το να βλέπεις ένα τελικό αποτέλεσμα ή μία επιτυχία κάποιου ανθρώπου αλλά να ξετυλίγεις και την ιστορία που τον οδήγησε σε αυτή.

Κάνοντας όμως focus στο κομμάτι της μόδας, το οποίο εδώ στο jenny.gr είναι σαν δεύτερη φύση μας, δεν θα μπορούσα να μην έχω αυτή τη λαχτάρα του να μάθω πώς ένας άνθρωπος φτάνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, είτε αυτό είναι το να αναλάβει μία editorial θέση είτε κάτι πιο πρακτικό, όπως το σχέδιο μόδας.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @toimoifashion στις

 

Hautes Grecians: Το νέο ταλέντο στο Fashion Design λέγεται Βασιλική Γραμμένου

Case study μου λοιπόν αυτή την εποχή δεν είναι άλλη από τη Βασιλική Γραμμένου, ένα νέο κορίτσι που αυτή την περίοδο δουλεύουμε μαζί της πυρετωδώς, μιας και είναι το ταλέντο που ξεχώρισε από τον διαγωνισμό μας και ανακηρύχτηκε ως το New Fashion Talent της Ελλάδας.

 

 

Έχοντας ένα background που φαινομενικά δεν σχετίζεται καθόλου με το σχέδιο μόδας (στην ουσία όμως μπορούμε να πούμε ότι συνδέονται αρκετά), η Βασιλική άφησε πίσω της τα έδρανα της καθηγήτριας και αποφάσισε να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει περισσότερο: μια καριέρα στη μόδα.

 

 

Έχοντας εργαστεί για 15 περίπου χρόνια ως φιλόλογος, ήταν από τις τολμηρές εκείνες γυναίκες που δεν θέλουν να αφήνουν απωθημένα στη ζωή τους και έτσι, ξεκίνησε τη μαγική της πορεία στο design, αρχικά μαθαίνοντας πατρόν και στη συνέχεια, εμβαθύνοντας και πιο ακαδημαϊκά στον συγκεκριμένο κλάδο.

Με σπουδές σε Ελλάδα και Ιταλία και μια αγάπη για το σχέδιο που ξεκίνησε από την ανάγκη να δημιουργεί η ίδια τα ρούχα που ονειρευόταν αλλά δεν μπορούσε να βρει στην αγορά, έχει φτάσει τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να σχεδιάζει την προσωπική της συλλογή σε συνεργασία με την Toi&moi, η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί μπροστά στο πιο fashionable crowd της Αθήνας τη βραδιά του Hautes Grecians, στις 30 Μαϊου.

 

 

Το 2ο Hautes Grecians επιστρέφει σε μία υπέροχη βραδιά γεμάτη μόδα όπου θα απολαύσουμε από κοντά τις κολεξιόν 4 καταξιωμένων Ελλήνων designers αλλά και της Βασιλικής Γραμμένου σε συνεργασία με την Toi&moi! Και υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγικός τρόπος να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας;

Η Moët & Chandon στηρίζει την υψηλή ραπτική και το νέο θεσμό της μόδας, Hautes Grecians, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς και του στυλ. Πρόκειται για ένα θεσμό που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την αποστολή της Moët & Chandon να μοιραστεί με τον κόσμο τη μαγεία της σαμπάνιας.  Όπως επίσης και η έννοια της επιτυχίας και της κατάκτησης, που συνάδει απόλυτα με το πρωτοπόρο πνεύμα του οίκου. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, για τη Moët & Chandon κάθε δευτερόλεπτο είναι μια εμπειρία – κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.

Stay tuned στη Facebook Page της Moët & Chandon γιατί έρχεται διαγωνισμός-έκπληξη για τη μεγάλη βραδιά του Hautes Grecians!Tags: HAUTES GRECIANS| TOI&MOI| #HG18| HAUTES GRECIANS 2018| ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
MORE FOR YOU