ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το φαντασμαγορικό show του Tommy Hilfiger μας ταξίδεψε στην Αμερική των 70s


MMEINTANI

9 Φεβρουαρίου 2017

look-01.JPG

Περισσότεροι από 3.000 καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα συλλογή του Αμερικανικού οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, μέσα σε ένα σκηνικό που για άλλη μια φορά κατάφερε να τους ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες και συγκεκριμένα πίσω στα 70s.

Το "Tommyland" σκηνικό, εμπνευσμένο από τη διάθεση των φεστιβάλ με installations όπως ανθρώπους που έκαναν graffiti, ρόδες που θύμιζαν λούνα παρκ και ακροβάτες/roller skaters, κατάφερε να μεταφέρει τους καλεσμένους σε ένα ιδιαίτερα καλοκαιρινό κλίμα. Φυσικά, δεν έλειπε και το TommyXGigi pop-up shop, για δεύτερη συνεχόμενη φορά είδαμε να υιοθετείται η λογική "see now, buy now".

 

Δείτε το video με όλη την προετοιμασία αλλά και το catwalk.

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, η οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο του οίκου τις δύο τελευταίες σεζόν, άνοιξε αλλά και έκλεισε το show, στο οποίο θαυμάσαμε ανάλαφρα μάξι φορέματα με patchwork μοτίβα και boho διάθεση, denim παντελόνια και jackets αλλά και το κλασικό αμερικάνικο pattern του οίκου σε διάφορες εκδοχές. Δείτε τα looks στη photo gallery που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για ένα νοητό ταξίδι στην Αμερική των 70s.

#tommyxgigi #tommyspring17 #tommynow

[gallery-716263]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.