ΣΤΙΛ RUNWAYS

Marni S/S 23: Η πιο πολύχρωμη συλλογή παρουσιάστηκε στα σκοτάδια της γέφυρας του Brooklyn


Μάρθα Κουμπάνη

12 Σεπτεμβρίου 2022

Marni S/S 23: Η πιο πολύχρωμη συλλογή παρουσιάστηκε στα σκοτάδια της γέφυρας του Brooklyn
Photo credits:Pixel Formula
Ο Francesco Risso παρουσίασε την συλλογή Marni για την επόμενη άνοιξη

Το σκοτεινό τοπίο κάτω από την γέφυρα του Μανχάταν, όπου το Μπρούκλιν καταλήγει στο Hudson και τα τρένα B, D, N και Q βουίζουν δυσοίωνα, δεν είναι, στην πραγματικότητα, ένα μέρος που θα περίμενε κανείς να φιλοξενήσει ένα λαμπερό fashion show.

Κι όμως εκεί τελείωσε η Ημέρα 2 της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, με το show του οίκου Marni. Eκεί επέλεξε να παρουσιάσει την συλλογή του ο Francesco Risso, με λίγη βοήθεια από την Ορχήστρα Εγχόρδων του Μπρούκλιν που έπαιζαν live μια σύνθεση γραμμένη από τον Dev Hynes αποκλειστικά για το show και λίγη τεχνική ομίχλη. Κάπως έτσι στήθηκε το σκηνικό για μια πολύχρωμη, κεφάτη και καλοκαιρινή συλλογή.

Με μια χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από τις μεταβολές του φωτός κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στην ιταλική ύπαιθρο (κάτι που παρατήρησε όταν έκανε διακοπές στην πατρίδα του), η συλλογή ήταν πιο μίνιμαλ από τις προηγούμενες, παρά τους έντονους χρωματισμούς και τα ψυχεδελικά μοτίβα. Υπήρχαν κλασικά παλτό με τετράγωνους ώμους, σακάκια και κοστούμια, πλεκτά και cut out φορέματα με βασικό πρωταγωνιστή το πλούσιο και λαχταριστό χρώμα.

Δείτε τα ωραιότερα looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS