ΣΤΙΛ RUNWAYS

Dolce & Gabbana «Ciao Kim»: H Kardashian ήταν η έμπνευση (και curator) πίσω από τη συλλογή


Μάρθα Κουμπάνη

25 Σεπτεμβρίου 2022

 Dolce & Gabbana «Ciao Kim»: H Kardashian ήταν η έμπνευση (και curator) πίσω από τη συλλογή
Η Kim Kardashian συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana στην πιο Υ2Κ συλλογή

Πριν από τρεις ημέρες, η Kim Kardashian έφτασε στο Μιλάνο και τη MFW και δημοσίευσε μια φωτογραφία της να αποβιβάζεται από ένα σκάφος με τα hashtags #CiaoKim και #DolceGabbana. Ακολούθησε μια σειρά από ασπρόμαυρα βίντεο στα οποία η Kim εμφανίζεται σαν Ιταλίδα diva, να απολαμβάνει spaghetti και pizza στην λιμουζίνα της, αλλά και να αποθεώνεται από τους paparazzi.

D&G ήρθαν πρόσφατα σε επαφή με την οικογένεια Kardashian όταν τον περασμένο Μάιο, έντυσαν τον γάμο της Κόρτνεϊ με τον Τράβις Μπάρκερ στο Πορτοφίνο. Η Kim είπε ότι η συνεργασία προέκυψε όταν ο Dolce και ο Gabbana ανακάλυψαν ότι εκείνη έφερε τη δική της συλλογή από vintage D&G στον γάμο, συμπεριλαμβανομένων «μερικών κομματιών που ούτε αυτοί δεν είχαν στα δικά τους αρχεία».

Και τελικά η Kim αποτέλεσε όχι μόνο έμπνευση αλλά έγινε και curator της συλλογής, επιλέγοντας κομμάτια από προηγούμενες συλλογές, συγκεκριμένα την περίοδο μεταξύ 1987 και 2007 (που καλύπτουν τα χρόνια του Y2K που είναι trend αυτή τη στιγμή) και οι σχεδιαστές θα ξαναδούλεψαν αυτά τα κομμάτια για σήμερα, αλλά διακριτικά, έτσι ώστε οι δεσμοί μεταξύ του τότε και του τώρα να είναι αρκετά προφανείς για το κοινό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα κληροδοτήματα του οίκου ήταν όλα εκεί: Φορέματα από διαφάνειες, κρύσταλλα, κορσέδες, τούλι και leopar prints. Τα κομμάτια είχαν ραμμένες ετικέτες στο ισχίο ή στον καρπό που ανέγραφαν τη χρονιά που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά.

Στο τέλος του show η Κim εμφανίστηκε μαζί με τον Domenico και τον Stefano και δέχτηκαν το χειροκρότημα του κοινού.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.