ΣΤΙΛ SHOPPING

Summer Breeze


18 Ιουλίου 2015

IMG_1463.png

Δροσερός αέρας αναζωογονεί το καλοκαιρινό στιλ και το αποτέλεσμα είναι, το λιγότερο, σαγηνευτικό.

Κινούμενες διαφάνειες σε luxe υφές, ανάλαφρες δαντέλες που ξέρουν να επιβάλλονται, soft βαμβακερά που έχουν την αυστηρότητα ενός πουκαμίσου κατακλύζουν την ιδανική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Εμείς δεν έχουμε παρά να απολαύσουμε την εθιστική αίσθησή τους. Maxi φορέματα που αποκτούν ρυθμό, χαριτωμένες φούστες με ταπεραμέντο, loose τοπ που δεν περιορίζουν, ζιπ κιλότ που χαρίζουν άνεση συνθέτουν τα πιο δροσερά summer looks, ικανοποιώντας τη σύγχρονη γυναίκα. Τα χαρακτηριστικά της; Δυναμική με αέρα στο περπάτημα, νιώθει σέξι και δεν το κρύβει, υποστηρίζει με πάθος την ελευθερία της και δεν μένει παγιδευμένη σε «αυστηρά» πλαίσια. Στοιχεία όπως τα κρόσσια ολοκληρώνουν με επιτυχία τη διάθεσή της για ένα στροβίλισμα, κρατώντας παγωμένα cocktails στα χέρι!

Black front row

IMG_1465 Το μαύρο πρωταγωνιστεί ακόμη και σε μια εποχή που τα χρώματα έχουν την τιμητική τους, και πασπαλίζεται με ethnic λεπτομέρειες, όπως επιβάλλει η bohemian-addicted περίοδος που διανύουμε. Follow it... με αέρα!

Say yes to pastels! Say WOW to prints!

IMG_1466 Σε μια σχέση φαινομενικά ανταγωνιστική, τα μονόχρωμα παστέλ συνεργάζονται άψογα με τα μοτίβα, και το αποτέλεσμα είναι πλήρως ισορροπημένο και εναρμονισμένο με τις καθημερινές γυναικείες απαιτήσεις. Ο καυτός πρωινός ήλιος φαντάζει απλώς μια εύκολη υπόθεση.

Κατεβάστε το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του HOPE εντελώς δωρεάν για να μάθετε τα υπόλοιπα αέρινα και fringed κομμάτια που πρέπει να έχει η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας. 

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.