ΣΤΙΛ SHOPPING

New entries: Τα απαραίτητα καλοκαιρινά καφτάνια στο Exclusive shop του Jenny.gr


14 Ιουλίου 2015

charites_-short_kaftan-3.jpg

Maxi & κοντό για όλα τα γούστα!

Το Exclusive shop του Jenny.gr συνεργάζεται με το brand Charites και το αποτέλεσμα είναι δύο υπέροχα καφτάνια μόνο για εσάς! Το καφτάνι αποτελεί πλέον ένα από τα διαχρονικά κομμάτια που επιλέγουμε το καλοκαίρι. Είναι ανάλαφρο, δροσερό και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εύκολο και κολακευτικό για τις περισσότερες γυναίκες. Το ethnic-minimal ύφος που αποπνέει βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας για τη νέα σεζόν οπότε φορέστε το ανεπιφύλακτα για τα πρωινά και βραδινά looks σας φορεμένο με τα σανδάλια σας. Μη διστάσετε να το τιμήσετε και στα βραδινά καλοκαιρινά looks σας επιλέγοντας ένα ζευγάρι glam σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό collar-κολιέ. Όσον αφορά τα colour trends το διαχρονικό λευκό κι οι γήινες αποχρώσεις είναι πάντα η πιο chic επιλογή!

Maxi καφτάνι με V-neck σε λευκό βαμβακερό ύφασμα με λευκές γραμμές!

kaftan_white (1)

kaftan_white (3)

kaftan_white (5)

Αγοράστε το εδώ.

buy_button1Κοντό καφτάνι - φόρεμα ιδανικό για τις εμφανίσεις στην παραλία! Φορέστε το πρωί με casual σανδάλια για την παραλία ενώ προσθέτοντας απλά ένα jean shorts και αξεσουάρ -σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή σανδάλια και clutch bag- μπορεί να σας συνοδεύσει και στο βραδινό look σας.

charites_ short_kaftan (1)

charites_ short_kaftan (4)

charites_ short_kaftan (3)

Αγοράστε το εδώ.

buy_button1

Extra tip: Τα μέλη του Secret Club έχουν επιπλέον 15% έκπτωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.