ΣΤΙΛ SHOPPING

Αν ψάχνεις κάτι μοναδικό, ξέρουμε που θα το βρεις


Ελένη Κεχαγιά

20 Δεκεμβρίου 2017

mg-8940.jpg

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ το αγαπημένο μου Helmi, που όλο και ανανεώνεται και κάθε φορά καταφέρνει να με εκπλήσσει ευχάριστα.

Η Helmi, είναι μία ελληνική εταιρία από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες, που έχει σταθερή και δυνατή παρουσία από το 1990. Εγώ την αγαπώ πολύ, γιατί έχει πάντα μοναδικά σχέδια τα οποία ξεφεύγουν από την μαζική λογική αλλά και την φιλοσοφία της.

Οι άνθρωποί της, διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ, κάνοντας πάντα focus στο ουσιαστικό τους έργο ενώ πολύ σημαντικό για μένα είναι το κομμάτι της ευαισθητοποίησης της εταιρίας, αφού βρίσκει πάντα τρόπο να βοηθάει τους άλλους. Την πρώτη φορά που την εντόπισα ως εταιρία ήταν περίπου 15 χρόνια πριν και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αφού είχε τόσο ιδιαίτερες φούστες που πραγματικά δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω. Και τελικά από ότι θυμάμαι στο τέλος είχα αγοράσει τουλάχιστον 3. Από τότε μέχρι σήμερα που τους παρακολουθώ, παραμένουν πιστοί στο κεντρικό τους moto το Be Different & We love to design stuff.

Μπαίνοντας στο ανανεωμένο concept store της, μου τράβηξε την προσοχή το νέο ολόφρεσκο τμήμα παπουτσιών και αξεσουάρ.

Πολύ ξεχωριστή είναι και η συλλογή των ρούχων της εταιρίας, σχεδιασμένα από την Άννα Πρέλεβιτς, τα οποία μπορούμε να τα βρούμε, τόσο στα καταστήματα όσο και στο eshop www.helmi.gr

Δες εδώ όλη τη συλλογή της

[gallery-718029]

Αν τώρα μου λέγατε να κάνω focus στην φετινή τους συλλογή, – η οποία βέβαια ανανεώνεται συνεχώς μέσα στη σεζόν με νέα σχέδια – δεν μπορώ παρά να μη μιλήσω για τις Christmas προτάσεις τους. Φορέματα από τούλι, βελούδο, παγιέτες, δαντελένιες λεπτομέρειες, πανωφόρια με όψη γούνας, oversized παλτό και ό,τι άλλο αγαπάμε εμείς οι γυναίκες ως υλικό για τις γιορτινές μέρες, έχει την τιμητική του. Στα συν φυσικά, οι προσιτές τιμές που κάνουν το shopping μας απόλαυση!

Μπορείτε να δείτε εδώ την Christmas συλλογή

[gallery-718027]

Tελικά για μένα διάλεξα ένα λευκό μίνι φόρεμα - μου αρέσει πάρα πολύ το καθαρό λευκό τον χειμώνα.

Ενώ σε μία πολύ αγαπημένη μου φίλη πήρα ένα χειροποίητο κόσμημα από την σχεδιάστρια Karin Argyriou, η οποία σχεδιάζει αποκλειστική σειρά για την Helmi.

Όπως σας είπα και πιο επάνω, η Helmi πάντα ευαισθητοποιημένη "τρέχει" κάποια δράση για καλό σκοπό. Φέτος, λοιπόν σε συνεργασία με την Βάσω Λασκαράκη, τη Μαριάννα Τουμασάτου, τη Μαρία Κωνσταντάκη, την Ναταλία Δραγούμη, την Εύα Τσάχρα και την Νικόλ Παναγιώτου οι άνθρωποι της Helmi δημιουργήσαν μία σειρά φούτερ με το motto της κάθε μιας και την υπογραφή της. Μα δεν είναι τέλεια;

Και το καλύτερο όλων είναι ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί στο Άσυλο Ανιάτων. Βρείτε και εσείς το φούτερ με το μότο που ταιριάζει σε εσάς ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και κάντε το καλό!

Καλές γιορτές και μην ξεχνάτε να αγαπάτε την διαφορετικότητά σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.