ΣΤΙΛ SHOPPING

Είδαμε πρώτες τη νέα συλλογή της Rihanna για την Puma


MMEINTANI

21 Δεκεμβρίου 2017

pumafenty-4.jpg

Η συνεργασία της λοιπόν με την Puma, ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα μας brands στον τομέα του athletic wear ήταν κάτι που μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε.

Η συλλογή FENTYxPUMA ήταν όλα όσα περιμέναμε και κάτι παραπάνω, αφού όπως είχα την ευκαιρία να δω και από κοντά, είναι πολύ περισσότερα από μια απλή athletic wear κολεξιόν μιας και διαθέτει κομμάτια και με παιχνιδιάρικο ύφος αλλά και με λίγο πιο sexy!

Όλα αυτά τα είδα από κοντά πριν λίγες μέρες όταν βρέθηκα καλεσμένη σε ένα exclusive fashion event στο κατάστημα PUMA SELECT by Ayce (Τσακάλωφ 30, Κολωνάκι), το οποίο επέλεξε τo urban fashion περιοδικό OZON για να γιορτάσει, παρέα με την PUMA, το νέο λανσάρισμα της συλλογής FENTYxPUMA, υπό τους ήχους της underground hip hop μουσικής, τη συνοδεία της premium βότκας ELYX, και τις «out of the ordinary» οδηγίες των stylists και fashion experts του ΟΖΟΝ.

Καλό το party βέβαια αλλά εγώ ανέλαβα δράση και αποφάσισα να σας δείξω τρία looks που ξεχώρισα και θεωρώ ότι θα σας κάνουν τα πιο fashion forward κορίτσια με ένα athletic twist!

1.

Το πρώτο ήταν αυτό το βελούδινο sports bra στην μεθυστική burgundy απόχρωση, σε συνδυασμό με αθλητική φόρμα και κλασικά λευκά sneakers. Προσωπικά αυτό το look θα το φορούσα εύκολα σε κάποια βραδινή έξοδο με φίλες.

2.

Το δεύτερο ήταν ένα πουλόβερ στην πιο trendy απόχρωση του κίτρινου για τον χειμώνα συνδυασμένο με τα πιο ανατρεπτικά ψηλοτάκουνα που έχω δει - δεν περίμενα και κάτι λιγότερο από την Rihanna, για να πω την αλήθεια.

3.

Τέλος, την προσοχή μου τράβηξαν προφανώς η πιο χαριτωμένη bear bag (έχετε ξαναδεί τέτοιο backpack;) αλλά και τα slippers με λεπτομέρεια από γούνα σε αυτή την τιρκουάζ απόχρωση που δεν περνάει απαρατήρητη.

Καταλαβαίνετε, ήθελα να φύγω με αυτό εδώ αλλά συγκρατήθηκα

Αυτά λοιπόν ήταν τα κομμάτια που μου τράβηξαν περισσότερο την προσοχή και νομίζω πολλά από αυτά θα μπουν και στη δική σας λίστα. Γιορτές έρχονται, ευκαιρία να βάλετε στη ντουλάπα σας τα κομμάτια που θα σας χαρίσουν τις πιο ωραίες εμφανίσεις με μια δόση από athleisure.

Θα τα βρείτε στο PUMA Select By AYCE (Τσακάλωφ 30, Κολωνάκι)

Facebook: PUMA Select By AYCE

Instagram: @selectbyayce

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.