ΣΤΙΛ SHOPPING

Καλοκαίρι σημαίνει ταξίδι και φυσικά shopping!


17 Μαΐου 2018

rawpixel-653765-unsplash.jpg

Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες όταν ταξιδεύω είναι φυσικά τα ψώνια στο αεροδρόμιο. Που αλλού μπορείς να βρεις τόσες επιλογές? Τα καταστήματα Duty Free διαθέτουν ότι χρειάζεσαι και για το φετινό καλοκαίρι. Τα καλύτερα, ακόμα και για τα πιο δύσκολα γούστα…

Η πρώτη αγορά που κάνω κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί είναι φυσικά το άρωμα μου ! Και για να μην εχουμε ζήλειες πριν ακόμα ξεκινήσουν οι διακοπές, θα επιλέξω κι ένα άρωμα για τον αγαπημένο μου, διαφορετικό κάθε φορά, μια και οι άντρες είναι πιο δεκτικοί στις αλλαγές…

Οπωσδήποτε θα επιλέξω κι ένα travel set μαζί με κρέμα σώματος που είναι ακόμα πιο απαραίτητη το καλοκαίρι και ενισχύει τη διάρκεια του αρώματος.

Επόμενος σταθμός τα καλλυντικά ! Δεν πας διακοπές χωρίς κρέμα ημέρας, αντηλιακό και χωρίς ενισχυμένη περιποίηση μαλλιών! Και επειδή όπως όλοι, έτσι και εγώ έχω σκοπό να περάσω τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην παραλία, θα ξοδέψω λίγο περισσότερο χρόνο να επιλέξω τα κατάλληλα αντιηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα μου! Απολάμβανω απίστευτα τον ήλιο αλλά πάντα με προσοχή και πάντα με την καλύτερη δυνατή προστασία!

Αφού προμηθευτώ λοιπόν όλα τα απαραίτητα και κάνω μια τελευταία βόλτα για χάζι είμαι πανέτοιμη για αναχώρηση! Πειράζει που ήδη ονειρεύομαι το επόμενο ταξίδι?

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.