ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα 4 κορυφαία vintage e-shops για εσάς που θέλετε αέρα άλλης εποχής στα looks σας


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαρτίου 2020

Τα 4 κορυφαία vintage e-shops για εσάς που θέλετε αέρα άλλης εποχής στα looks σας

To e shopping, δηλαδή οι διαδικτυακές αγορές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και αρκετό καιρό. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η ανθρωπότητα σήμερα αποδεικνύεται παραπάνω από χρήσιμο, αποδεικνύεται απαραίτητο.

Τα υπέρ είναι πολλά. Ο καθένας μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που ψάχνει. Kαι πόσες άραγε δεν ήταν οι φορές που είδατε κάπου στο instagram feed σας ή ακόμα και στο δρόμο ένα κομμάτι που σας άρεσε, το αναζητήσατε στα καταστήματα αλλά μάταια;

Αν κι εσείς αγαπάτε τα vintage κομμάτια όπως εγώ ξέρετε πώς μπορείτε να βρείτε πραγματικούς θησαυρούς από περασμένες συλλογές σχεδιαστών και brands, και να χαρίσετε αέρα άλλης εποχή στα σύνολα σας. Το ηλεκτρονικό shopping στις ημέρες της καραντίνας αποτελεί έναν τρόπο διασκέδασης,ωστόσο θέλει προσοχή να μην ξεφύγετε.

Εμείς βρήκαμε τα 5 καλύτερα vintage e-shops οπού μπορείτε να βρείτε καινούρια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και να αγαπήσετε περισσότερο το e-shopping!

1. Depop

To Depop είναι το αγαπημένο μου κι αυτό γιατί έχει μια ιδιαιτερότητα. Μπορείς να διαμορφώσεις το προφίλ σου όπως θα έκανες στο Ιnstagram. Αυτό κάνει το ψάξιμο πολύ πιο εύκολο καθώς όταν πατάς “like” σου εμφανίζονται όλα όσα έψαχνες και σου ταιριάζουν. Τέλειο αν αγαπάς τα 80s και 90s fashion pieces.

jenny.gr

2 Etsy

Το Etsy είναι εάν εναλλακτικό θα λέγαμε e-bay. Ρούχα και κοσμήματα μέχρι πράγματα για το σπίτι, όλες οι τάσεις είναι εκεί.


3 Vestiaire Collective

Σε αυτό το e-shop υπάρχουν κομμάτια για κάθε τύπο και στυλ, τόσα που δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις και σε τιμές για κάθε budget!


4 1stdibs

Τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα fashion items αλλά και έπιπλα αντίκες και διακοσμητικά από όλον τον κόσμο.

 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.