ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα & στιλάτα μαύρα tailored παντελόνια για όλες τις ώρες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα & στιλάτα μαύρα tailored παντελόνια για όλες τις ώρες
Instagram/saraloura
Φυσικά και την άνοιξη μπορούμε να φοράμε μαύρα παντελόνια

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν έχει εποχή, όσο και αν το έχουμε συνδυάσει με τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Δεν είναι το μαύρο χρώμα που κάνει ένα κομμάτι χειμερινό ή φθινοπωρινό, αλλά το ύφασμα. Δοκίμασε πιο λεπτά και φυσικά υφάσματα, ώστε να αναπνέει η επιδερμίδα σου και να εξισορροπείται η θερμότητα που εγκλωβίζεται από το μαύρο χρώμα. Και τώρα που το έμαθες αυτό, είσαι έτοιμη να βρεις τα ανοιξιάτικα μαύρα tailored παντελόνια των ονείρων σου.

Τα tailored παντελόνια δεν φοριούνται μόνο στο γραφείο, αλλά είναι all day κομμάτια, ανάλογα με το styling που θα τους κάνουμε. Μπορούν να φορεθούν με sneakers και φούτερ για πιο cool εμφανίσεις, με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μεταξωτές μπλούζες ή ακόμα και με t-shirt και μπαλαρίνες. Ταιριάζουν με όλες τις προσωπικές αισθητικές και σε ξελασπώνουν στη στιγμή. Αν θέλεις και εσύ ανοιξιάτικα μαύρα tailored παντελόνια στη ντουλάπα σου, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Pinko - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Elisabetta Franchi - Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Never Fully Dressed - Με σχέδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Maryley - Wide-leg - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Liviana Conti - Με ασήμετρο κούμπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr


Αφού ενημερώθηκες για τα ανοιξιάτικα μαύρα tailored παντελόνια, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.