Τα jackets που θα μας αναδείξουν σε spring fashionistas

Αν ψάχνετε κάποιο statement ανοιξιάτικο κομμάτι, μόλις το βρήκατε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Όσο απλά κι αν είναι τα καθημερινά μας looks, όταν ο χρόνος δεν μας περισσεύει για να κάνουμε πειραματισμούς και να συνθέτουμε σύνολα, έχουμε ξαναπεί ότι τα πανωφόρια είναι τα κομμάτια-κλειδιά για ένα προσεγμένο αποτέλεσμα.

Ειδικά με την αλλαγή της σεζόν, εκτός από τον πρακτικό τους ρόλο, τα πανωφόρια μας παίρνουν και την ευθύνη του να γίνουν εκείνα το centerpiece της εμφάνισής μας και να εντείνουν ακόμα περισσότερο τον αέρα ανανέωσης που θέλουμε να δώσουμε στο ντύσιμό μας. Αυτό ακριβώς μπορούν να καταφέρουν τα δύο jackets που θέλω να σας δείξω σήμερα, τα οποία νομίζω πως θα φέρουν ένα ιδιαίτερα ανοιξιάτικο mood στο στιλ σας.

Spring Bohemian Jacket, Queen Calliope - Calliope Karvounis (βρείτε το εδώ)

Σε μία ωραία διχρωμία που ναι μεν δεν είναι έντονη αλλά δημιουργεί τις απαραίτητες εντυπώσεις, είναι ο πιο απλός τρόπος να βάλετε λίγο χρώμα στο ντύσιμό σας ακόμα κι αν το συνδυάσετε με ένα απλό τζιν και T-shirt.

Spring Bohemian Jacket, Queen Calliope - Calliope Karvounis (βρείτε το εδώ)

Αλλά και σε πιο ζωηρό χρώμα με ένα αρκετά ιδιαίτερο και ενδιαφέρον μοτίβο, είναι ίσως το μόνο πανωφόρι που χρειάζεστε για αυτή την εποχή, αφού θα γίνει κεντρικό item οποιουδήποτε look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: BOHEMIAN LOOK| JSHOPPING| SPRING LOOKS| JACKET| SHOPPING
MORE FOR YOU