Η shoe list που καλύπτει 5 διαφορετικές περιστάσεις

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στιλιστικά προετοιμασμένες.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 11 Απριλίου 2017
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Το ξέρουμε όλες ότι άπαξ και αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα ανοιξιάτικα κομμάτια από τη ντουλάπα μας, δεν υπάρχει επιστροφή. Η άνοιξη είναι πλέον εδώ, το καλοκαίρι θα έρθει και αυτό όπου να 'ναι και εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να απαλλαγούμε από τα βαριά χειμερινά items και να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στα looks μας.

Εκτός λοιπόν από τα ρούχα με τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να φέρνουμε ένα spring χαρακτήρα στο στιλ μας, πάντα ανυπομονούμε και για τη στιγμή που θα βγούμε στα μαγαζιά προς αναζήτηση των spring/summer παπουτσιών που θα σημάνουν για τα καλά ότι η αγαπημένη αυτή σεζόν έχει ξεκινήσει και σε στιλιστικό επίπεδο. 

Και επειδή τον χειμώνα ενδεχομένως να βολευόμαστε με παπούτσια όπως οι μπότες και τα μποτάκια τα οποία μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες στις περισσότερες περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι τις βόλτες και τις εξόδους μας, τώρα ήρθε η ώρα να ποντάρουμε σε διαφορετικά στιλ και designs, με το καθένα να προορίζεται για άλλο σκοπό, στο πλαίσιο διαφορετικών outfits.

5 photos

Η πιο πρόσφατη βόλτα μου για shopping είχε ως στόχο αυτό ακριβώς, να βρω διαφορετικά μεταξύ τους σχέδια τα οποία όμως ξέρω ότι θα κάνουν απόσβεση, το καθένα με τον τρόπο που του ταιριάζει. Και μια ματιά στα νέα σχέδια της Replay ήταν αρκετή για εμένα προκειμένου να φτιάξω τη λίστα εκείνη που καλύπτει από την τάση του athleisure, με αθλητικά παπούτσια με ενδιαφέροντα μοτίβα και σχέδια, μέχρι πιο girly ανάγκες όπως ένα ρομαντικό ραντεβού ή παπούτσια που ξέρω ότι θα φοράω σε όλες τις ανοιξιάτικες βόλτες με τις φίλες μου. 

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε τα 5 σχέδια που έβαλα στην προσωπική μου wishlist, τα οποία καλύπτουν όλα τα παραπάνω που σας είπα και είμαι σίγουρη ότι κάποιο (ή και περισσότερα) από αυτά θα γίνουν και τα δικά σας must-have κομμάτια για τη σεζόν που ξεκινά. Tags: SNEAKERS| ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| REPLAY| ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΕΔΙΛΑ| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ LOOKS| SHOPPING| ΑΝΟΙΞΗ 2017| REPLAY FOOT
MORE FOR YOU