Φέτος ο αισθησιασμός και το φθινόπωρο πάνε μαζί

Με τα κατάλληλα κομμάτια που θα τον αναδείξουν.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Κάθε σεζόν που σηματοδοτεί τη μετάβαση από μία εποχή σε μία άλλη – ειδικά όταν αλλάζει εντελώς το σκηνικό, όπως από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, χρειαζόμαστε εκείνο το boost που θα μας ανανεώσει, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Νέες προσθήκες στη shopping list μας, όπως τα key-items που θα μας χαρίσουν τα πιο ωραία fall looks αλλά και ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, που είναι τα εσώρουχα και τα lingerie pieces, ανανεώνουν γκαρνταρόμπα και εμφάνιση και μας δίνουν την ώθηση να υποδεχτούμε τη φθινοπωρινή σεζόν με άλλη, πιο ανεβασμένη διάθεση.

Ειδικά όταν πρόκειται για delicate pieces με ιδιαίτερα ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο ύφος, όπως η νέα συλλογή της Intimissimi. Τα Exotic Riviera, με έντονα τροπικά μοτίβα τα οποία όμως έχουν προσαρμοστεί στην πιο σκούρα χρωματική παλέτα της σεζόν, μας ταξιδεύουν στην ατμόσφαιρα των κήπων La Mortella στην Ίσκια - η Εδέμ της Ιταλίας – με ζωηρά φύλλα και λουλούδια σε μαύρο σατέν φόντο.

Δε λείπουν βέβαια και οι πιο απαλές αποχρώσεις όπως το all time classic λευκό, το οποίο εντείνει τον ρομαντισμό μας αλλά και το φλογερό κόκκινο που απογειώνει τον αισθησιασμό μας και μας χαρίζει τις πιο εκρηκτικές intimate εμφανίσεις.

Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Exotic Riviera στην παρακάτω photo gallery και ετοιμαστείτε για έναν άκρως ενδιαφέροντα και εκρηκτικό χειμώνα - πάντα με την υπογραφή της αγαπημένης μας Intimissimi.

12 photosTags: ΕΣΩΡΟΥΧΑ| INTIMISSIMI| TROPICAL PRINTS| ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΤΙΛ| ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ LOOKS| EXOTIC RIVIERA| ΜΑΥΡΟ ΣΑΤΕΝ
MORE FOR YOU