STAR STYLE

O λόγος που η Meghan Markle δεν φοράει φορέματα της Victoria Beckham


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2018

20181016_zaa_ap2_112.jpg

H Meghan Markle και η Victoria Beckham έγιναν γρήγορα φίλες από τότε που η ηθοποιός άφησε την Αμερική για τη ζωή της ως royal με τον πρίγκιπα Harry στην Αγγλία. Για όσους παρακολουθούν τις στιλιστικές επιλογές της Markle μπορεί να φαίνεται αρκετά περίεργο που η Markle δεν έχει φορέσει ακόμα κάποιο κομμάτι της σχεδιάστριας φίλης της. Αλλά, απ' ότι φαίνεται, υπάρχει λόγος.

Η δούκισσα του Sussex αποκάλυψε πως έχει ένα θέμα με τα σχέδια της Beckham, ένα το οποίο είχε και πριν γίνει royal. Σε μία συνέντευξη από το 2007 που βρήκε ξανά το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, η Markle είχε πει πως όταν διαλέγει τα outfits της πρέπει να είναι σίγουρη πως λειτουργούν για κάποια που δεν έχει "μακρύ κορμό". "Αυτό που αρχίζω να μαθαίνω είναι πως, παρότι τα ρούχα δείχνουν υπέροχα στη κρεμάστρα, αυτό δε σημαίνει πως θα δείχνουν υπέροχα και πάνω μου".

"Για παράδειγμα, λατρεύω τα φορέματα της Victoria Beckham, αλλά δεν έχω μακρύ κορμό για να υποστηρίξω τη σιλουέτα". Με άλλα λόγια, δεν είναι προσωπικό.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως η Beckham δεν έχει φτιάξει ακόμα ένα custom look για τη Markle. Βέβααι, τη συμβουλεύει όσον αφορά τη μόδα, όπως αποκάλυψε μία πηγή στο Vanity Fair. "Τα πάνε καλά και έχουν συχνή επαφή τελευταία," είπε η πηγή. "Το στιλ της Victoria αρέσει πολύ στη Meghan και θέλησε να μάθει τους τρόπους για να φτιάξει μία γκαρνταρόμπα για τη δουλειά. Λατρεύει τα κομψά αλλά έξυπνα φορέματα της Victoria, οπότε μπορεί να φορέσει ένα σύντομα". Ίσως αυτό συμβεί - αν η Victoria μάθει τον έναν προβληματισμό της Markle.

 

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O