STAR STYLE

Πώς να φορέσετε το λεοπάρ παλτό όπως η Victoria Beckham


Αφροδίτη Σακκά

9 Ιανουαρίου 2019

20181129_zaa_nc34_027.jpg

H Victoria Beckham είναι γνωστή για το αξιοζήλευτο και εξαιρετικά κομψό street style της - όσο και για τα ίδια τα designs της. Έχει μία εξαιρετική ικανότητα να συνδυάζει απλά κομμάτια και να τα κάνει να φαίνονται τίποτα λιγότερο από fashion-forward, όπως και να υιοθετεί τα trends της εποχής με τον πιο προσργμένο και stylish τρόπο.

Όπως ίσως να γνωρίζετε, το leopard print έκανε μία ηχηρή εμφάνιση στον κόσμο της μόδας από την περασμένη σεζόν και το έχουμε δει σε διαφορετικά στιλ και αποχρώσεις, σε ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ. Ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια, βέβαια, είναι το λεοπάρ παλτό, που έχει συνοδεύσει τις εμφανίσεις των It-girls όσο κανένα άλλο την τελευταία σχεδόν 20ετία. Σε ένα εξαιρετικά cool airport look, η Victoria φόρεσε ένα λεοπάρ παλτό, το οποίο συνδύασε με τα αγαπημένα της tailored κομμάτια - ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα μαύρο παντελόνι σε στιλ "καμπάνα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham France (@victoriabeckhamfrance) on

Το μυστικό της ισορροπίας στο συγκεκριμένο look, είναι φυσικά το total black από μέσα. Ένα ζιβάγκο σε συνδυασμό με ένα wide-leg παντελόνι είναι εξαιρετικά κομψά και κολακεύουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα, ενώ συνδυάζονται τέλεια με ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας