Ο Prince απέκτησε το δικό του χρώμα - και μαντεύετε σωστά

Η Pantone τιμάει τον καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από όταν, τον Απρίλιο του 2016, ο Prince έφυγε από τη ζωή. Τώρα όμως έρχεται μία μεγάλη διάκριση η οποία σίγουρα θα διατηρήσει ακόμα πιο ζωντανό το έργο και την ιστορία του.

Ο τραγουδιστής και performer που λάτρεψαν εκατομμύρια κόσμου και σκόρπισε θλίψη μέσα από τον θάνατό του, μόλις απέκτησε τη δική του απόχρωση από την εταιρία Pantone και όλοι μπορούμε να μαντέψουμε για ποιο χρώμα πρόκειται. Το μοβ, φυσικά.

Μια συνεργασία του Pantone Color Institute με το Prince Estate είχε σαν αποτέλεσμα την απόχρωση με την κωδική ονομασία Love Symbol #2, το σύμβολο που δημιούργησε ο ίδιος ο Prince και το χρησιμοποίησε σε μεγάλο κομμάτι της καριέρας του, αντί να χρησιμοποιεί το όνομά του.

 


"Το μοβ χρώμα ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμο του Prince" δήλωσε ο Troy Carter, σύμβουλος του Prince’s Estate. "Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία προκειμένου η αυτοκρατορία του να ζήσει για πάντα".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ| ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ| ΜΟΒ ΑΠΟΧΡΩΣΗ| ΜΟΒ ΧΡΩΜΑ| PRINCE| PANTONE
MORE FOR YOU