Δεν ξέρουμε ποιο από τα τρία Vogue covers της Rihanna να πρωτοκοιτάξουμε

Το 2017 ήταν η χρονιά της και ιδού η απόδειξη.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Ένα πράγμα μπορούμε να παραδεχτούμε όλοι: Το 2017 ήταν μια χρονιά που ανήκε δικαιωματικά στη Rihanna. Από την ηχηρή παρουσία της σε όλα τα fashion shows και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη που φόρεσε πολλά από τα must-have designer παπούτσια της σεζόν (ήταν η πρώτη που απέκτησε τις YSL μπότες που κοστίζουν $10,000) μέχρι το λανσάρισμα της δικής της σειράς μακιγιάζ “Fenty beauty”, μας απασχόλησε όσο άλλη καμία και μάλιστα χωρίς καν να βγάλει κάποιο καινούριο single.

Photo: Juergen Teller for 'Vogue' Paris

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως αναγνώρισε και η VOGUE Paris, η οποία επέλεξε να «κλείσει» τη χρονιά με τη διάσημη star να κοσμεί όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία διαφορετικά covers της.

Photo: Inez and Vinoodh for 'Vogue' Paris

Ο διάσημος τίτλος αποκάλυψε τα τρία εντυπωσιακά εξώφυλλα του τεύχος Δεκεμβρίου, με το καθένα να διαθέτει εντελώς άλλη αισθητική και concept και μάλιστα, με την υπογραφή διαφορετικών καταξιωμένων φωτογράφων μόδας, των Juergen Teller, Inez and Vinoodh και Jean-Paul Goude.

Photo: Jean-Paul Goude for 'Vogue' Paris

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: RIHANNA| VOGUE PARIS| VOGUE COVER| FENTY BEAUTY| ΕΞΩΦΥΛΛΟ VOGUE| ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
MORE FOR YOU