Το παλτό της Kate Middleton θα το φοράμε όλες το 2018

Και υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Το έχουμε δει πολλές φορές να γίνεται πράξη, επομένως δεν θα σας κάνει εντύπωση αυτό που θα πω αλλά ισχύει, ό,τι φοράει η Kate Middleton είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα γίνει μεγάλη τάση και sold out.

Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το παλτό με το οποίο εμφανίστηκε σε πρόσφατη επίσκεψή της σε οργανισμό που φροντίζει παιδιά και γονείς, στο North Kensington όπου, ουσιαστικά, εμφανίστηκε ως ένας άλλος Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά και τις μητέρες.

Φοράμε από τώρα το επίσημο χρώμα του 2018

Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα παλτό από τη σειρά εγκυμοσύνης του brand Seraphine και το οποίο κοστίζει $495. Ο λόγος όμως που μας κέντρισε την προσοχή δεν είναι άλλος από το χρώμα του, αυτό το βαθύ μοβ που όπως σας είπα και λίγες μέρες πριν, πρόκειται για το χρώμα του 2018 σύμφωνα με την Pantone.

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που η Kate ξεκίνησε να το φοράει από τώρα και μάλλον θα ακολουθήσουμε την ίδια τακτική πολύ σύντομα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΝΩΦΟΡΙ| ΠΑΛΤΟ| KATE MIDDLETON| ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΟΥ CAMBRIDGE| ΜΟΒ ΧΡΩΜΑ| ULTRA VIOLET
MORE FOR YOU