Βάζουμε στοίχημα ότι δεν μαντεύετε ποιο μοντέλο είναι στη φωτογραφία

Το πανέμορφο μοντέλο αποφάσισε να μας δείξει πώς ήταν ως παιδάκι αλλά και ως έφηβη.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Στο πλαίσιο των throwback αναμνήσεων που ανεβάζουμε όλοι, διάσημοι και μη, στο Instagram, ένα διάσημο μοντέλο του σήμερα φαίνεται πως νοστάλγησε την εποχή που ήταν μικρό παιδάκι και θέλησε να αναρτήσει μερικές φωτογραφίες από τα παλιά.

Ξεκινώντας από την εποχή που ήταν μικρό παιδάκι και ακολουθώντας μία πορεία από την εφηβεία της και μετά, το πανέμορφο μοντέλο ανέβασε μερικές φωτογραφίες που αν δεν το ξέραμε, πραγματικά δεν θα αναγνωρίζαμε ότι πρόκειται για εκείνη. Εσείς μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι;

 

Και όμως, πρόκειται για την Ashley Graham! Το πανέμορφο plus sized μοντέλο μπορούμε να πούμε ότι σαν παιδάκι περισσότερο με αγοροκόριτσο έμοιαζε και σίγουρα τίποτα δεν προμήνυε το πόσο sexy θα γινόταν στην πορεία.

Μεγαλώνοντας βέβαια άρχισε να αποκτά όλο και περισσότερη θηλυκότητα, παρόλα αυτά όμως, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε, δεν έχασε ποτέ τη διάθεσή της για χιούμορ. Για πολύ χιούμορ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΟΝΤΕΛΟ| INSTAGRAM| ASHLEY GRAHAM| PLUS SIZE ΜΟΝΤΕΛΟ
MORE FOR YOU