Η τσάντα που κράτησε η Meghan Markle στη τελευταία της εμφάνιση έχει κρυφή σημασία

Η επιλογή του συγκεκριμένου αξεσουάρ δεν ήταν τυχαία

The Jennettes
THE JENNETTES Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
www.visualhellas.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μία απρόσμενη εμφάνιση στο Belfast, παρά τα δημοσιεύματα πως θα έκαναν ένα διάλειμμα από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις μέχρι και μετά τον γάμο τους. Ως συνήθως, ο κόσμος ξετρελάθηκε με το look της Meghan, ειδικά με τα βελούδινα Jimmy Choo παπούτσια της και την ονειρεμένη statement τσάντα της.

Αυτό που δεν συνειδητοποιήσαμε με την πρώτη ματιά, ωστόσο, ήταν πως η συγκεκριμένη τσάντα δεν ήταν τυχαία επιλογή. Εκτός απ' το ότι είναι μία από τις πιο όμορφες που έχουμε δει, έχει σχεδιαστεί από κάποια που έχει πολύ στενές σχέσεις με την βασιλική οικογένεια.

Σχεδιασμένη από την Βρετανίδα Charlotte Elizabeth, η Meghan διάλεξε να υποστηρίξει μία μικρή επιχείρηση που αρχικά ξεκίνησε μέσα από το The Prince's Trust. Η Charlotte έμαθε πώς να ξεκινήσει μία επιχείρηση μέσα από μία σειρά μαθημάτων στον φιλανθρωπικό οργανισμό του πρίγκιπα Charles, που την βοήθησε να φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Φορώντας ένα από τα σχέδιά της, η Meghan όχι μόνο δείχνει πως υποστηρίζει τους νέους Βρετανούς σχεδιαστές, αλλά και τις φιλανθρωπικές ενέργειες του πεθερού της.

Χωρίς να αποτελεί καμία έκπληξη, η τσάντα είναι εντελώς sold out.

 

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Meghan Markle στη gallery.

6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ROYALS| MEGHAN MARKLE| CHARLOTTE ELIZABETH
MORE FOR YOU