Οι λεπτομέρειες πίσω από τα Balmain σύνολα της Beyonce στο Coachella

Ο Olivier Rousteing ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα εκληκτικά αυτά κοστούμια.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σχολιάσει την εκρηκτική εμφάνιση της Beyonce στο Coachella festival, μια εμφάνιση στην οποία σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα φανταστικά κοστούμια που επέλεξε να φορέσει.

Τα outfits με τα οποία την θαυμάσαμε on stage έφεραν την υπογραφή του Olivier Rousteing, Creative Director του οίκου Balmain και ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η Queen Bey για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

 

 

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει και το inspiration πίσω από τη δημιουργία τους, όπως για παράδειγμα το look που φόρεσε για το «reunion» των Destiny’s Child που ήταν κάτι σαν φόρο τιμής στο τραγούδι Survivor με το οποίο είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία.

 

 

«Ήμουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της και είδα πόσο συγκεκριμένη ήταν στο πώς ήθελε να βγει το τελικό αποτέλεσμα, ώστε τα ρούχα της να μην έρχονται σε αντίθεση με την μουσική και τα φώτα της σκηνής».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: BEYONCE| BALMAIN| COACHELLA| OLIVIER ROUSTEING| COACHELLA 2018
MORE FOR YOU