Η Sarah Jessica Parker σχεδίασε την πρώτη της νυφική συλλογή

Οι νύφες του καλοκαιριού φέτος θα μπορούν να φοράνε SJP κομμάτια!

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τη στιγμή που η Sarah Jessica Parker αποφάσισε να βάλει την υπογραφή της στο αξεσουάρ με το οποίο την έχουμε συνδέσει όλες μας – και δεν είναι άλλο από τα παπούτσια.

Κάτι που η ίδια λατρεύει και μάλιστα φροντίζει όσο περνάει ο καιρός να το εξελίσσει ακόμα περισσότερο. Τα SJP collection λοιπόν κάνουν ένα νέο «βήμα» ( see what I did there?) και πρόκειται σύντομα να διανθιτούν με ready-to-wear ρούχα σε νυφικό στιλ!

 

Πρόκειται για μία συλλογή από 10 κομμάτια, η οποία θα ονομάζεται SJP by Sarah Jessica Parker Bridal και θα περιλαμβάνει σχέδια που προορίζονται για τις διαφορετικές ανάγκες που έχει μια νύφη, όπως η είσοδος στην εκκλησία ή το πάρτι με τις φίλες της πριν τον γάμο.

Ακόμη, μαζί με τα ready-to-wear κομμάτια, θα κυκλοφορήσουν και 15 limited σχέδια παπουτσιών από την SJP σειρά, ώστε η νύφη που θα το επιθυμεί να μπορεί να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο outfit.

Οι τιμές των ρούχων θα κυμαίνονται από £210 μέχρι £1,700, ενώ των παπουτσιών από £250 έως £345.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SARAH JESSICA PARKER| ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| SJP| ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΙΛ| SJP COLLECTION
MORE FOR YOU