Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε το φόρεμα της Amal Clooney

Η διάσημη δικηγόρος δεν επέλεξε ένα τυχαίο φόρεμα για την εμφάνισή της στο Met Gala 2018.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Έχουν περάσει ήδη δύο μέρες από το φετινό Met Gala αλλά οι εμφανίσεις των celebrities που είδαμε στο κόκκινο χαλί συνεχίζουν να μας απασχολούν μιας και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ένα ηχηρό παράδειγμα είναι και το look που επέλεξε η Amal Clooney για να συνοδεύσει τον διάσημο σύζυγό της, το οποίο αποτελούνταν από ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έκρυβε μέσα του ένα κομψό παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Η συγκεκριμένη δημιουργία έφερε την υπογραφή του βρετανού designer Richard Quinn και μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι που να μας κάνει παραπάνω εντύπωση από όσο θα μας έκανε μία οποιαδήποτε red carpet εμφάνιση. Αυτό, μέχρι που μάθαμε ότι το print του φορέματος που έκλεψε όλα τα βλέμματα ήταν εκτυπωμένο με εκτυπωτές Epson!

Τα εντυπωσιακά μοτίβα φέρουν "βασιλική αναγνώριση", καθώς ο σχεδιαστής βραβεύθηκε με το British Design Award από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, για τα πρωτότυπα prints του, που σχεδιάζει και εκτυπώνει ο ίδιος με την εκπληκτική ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης των προϊόντων της Epson.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: MET GALA| AMAL CLOONEY| MET GALA 2018
MORE FOR YOU