12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Πώς ντυνόταν η μέλλουσα royal πριν γνωρίσει τον soon-to-be σύζυγό της;

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Μπορεί το γεγονός ότι βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry να μαθεύτηκε το 2016, όταν γνωρίστηκαν δηλαδή, η αλήθεια είναι όμως ότι η Meghan Markle υπήρχε και από πιο νωρίς στα φώτα της δημοσιότητας, μιας και η καριέρα της στην υποκριτική προϋπήρχε της γνωριμίας της με τον διάσημο royal.

Το 2015, από τις σπάνιες φορές που την έχουμε δει με παντελόνι.

Όπως κάθε ηθοποιός του Hollywood λοιπόν, έτσι και η μέλλουσα σύζυγος του Prince Harry είχε τύχει να βρεθεί μπροστά στα φωτογραφικά φλας και να απασχολήσει με τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες αν προσέξει κανείς, αποτελούνται κατά βάση από μίντι φορέματα και εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα που τονίζουν τα πάντα καλλίγραμα πόδια της.

12 photos

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε αρκετά από τα looks της πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Harry, από το 2012 μέχρι και το 2016 που έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι. Και όπως θα δείτε, ήταν πάντοτε κομψότατη- ίσως όχι όσο πρέπει να είναι τώρα, αλλά σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| PRINCE HARRY| ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU