Το νυφικό της Carrie Bradshaw έγινε 10 ετών και η Vivienne Westwood το γιορτάζει

Το iconic φόρεμα από το Sex & the City γιορτάζει τη 10η επέτειό του.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Όταν σκεφτόμαστε τη φράση "νυφικό της Carrie Bradshaw" δύο πράγματα μας έρχονται στο μυαλό: Το πρώτο είναι η στιγμή που η Carrie ανοίγει το μεγάλο κουτί και βρίσκει το σημείωμα της Vivienne Westwood με το οποίο της ανακοινώνει ότι της κάνει δώρο το εντυπωσιακό νυφικό.

Η δεύτερη είναι η Carrie να φυγαδεύεται από τις φίλες της μετά τη συνειδητοποίηση ότι ο Mr Big μάλλον δεν θα έρθει στον γάμο - αλλά αυτό δεν είναι της ώρας.

Οι δίδυμες κόρες της Sarah Jessica Parker κάνουν σπάνια δημόσια εμφάνιση

6 photos

Το iconic αυτό νυφικό λοιπόν συμπλήρωσε φέτος τα 10 του χρόνια και η δημιουργός του αποφάσισε να το γιορτάσει, πραγματοποιώντας μία έκθεση στην οποία όποιος επιθυμεί θα μπορεί να το δει από κοντά.

 

Ναι, σωστά, πρόκειται για μία ακόμη φορά που ευχόμαστε να βρισκόμασταν έστω και για λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα, στη Vivienne Westwood Flagship boutique. Η παραμυθένια αυτή δημιουργία θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 3 Ιουνίου 2018 μαζί με μερικά ακόμη κομμάτια εμπνευσμένα από αυτό το νυφικό, για τη σεζόν Spring/Summer '18

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SARAH JESSICA PARKER| ΝΥΦΙΚΟ| CARRIE BRADSHAW| SEX AND THE CITY| VIVIENNE WESTWOOD| ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ
MORE FOR YOU