Η Paris Hilton αποκάλυψε ποιο trend του 2000 δεν θα φορούσε ποτέ ξανά

Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μας, υπάρχουν τόσα άλλα που θα έπρεπε να μην ξαναφορέσει.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Η πιο χαρακτηριστική στιλιστική περίοδος που έχουμε συνδέσει με τους περισσότερους celebrities του σήμερα είναι σίγουρα τα 90s, υπάρχει όμως και μια ακόμη περίοδος, τα λεγόμενα “Noughties” που αναφέρονται στη μόδα από το 2000 έως το 2009.

 

 

Και στις δύο αυτές στιλιστικές δεκαετίες μία από τις stars που έβαλαν την (όχι και τόσο chic) σφραγίδα τους, ήταν και η Paris Hilton. Η «βασίλισσα» της βελουτέ φόρμας, των πολύ girly κοσμημάτων με στρας και του ροζ χρώματος, είναι μία από τις πιο cult φιγούρες του 2000 αλλά ακόμη και η ίδια φαίνεται να έχει μετανιώσει λίγο για το στιλ που είχε τότε.

 

 

Σε συνέντευξή της στο Who What Wear, η νυν επιχειρηματίας και it girl ξεκαθάρισε ότι δεν θα φορούσε ποτέ ξανά τα καπελάκια τύπου jockey. Όπως είπε η ίδια, παλιότερα τα φορούσε κάθε μέρα αλλά πρόκειται για κάτι που δεν θα έπρεπε να επιστρέψει ποτέ στη μόδα.

Αν θέλετε τη γνώμη μου βέβαια, υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία από το στιλ που είχε τότε που θα μπορούσε να «αφορίσει», πριν ασχοληθεί με αυτά τα καπέλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: PARIS HILTON
MORE FOR YOU