ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τι αποφεύγουμε να φορέσουμε όταν βρέχει


MMEINTANI

18 Νοεμβρίου 2017

umbrellas.jpg

DON'T

1. Υφάσματα όπως το μετάξι, το σατέν και το suede (ειδικά το τελευταίο) αφού η βροχή όχι μόνο αφήνει στάμπες επάνω τους αλλά τα καταστρέφει και ποιοτικά.

2. Βαριά και χοντρά παντελόνια, τα οποία αν βραχούν όχι μόνο δεν θα στεγνώσουν εύκολα αλλά θα σας δυσκολέψουν και στις μετακινήσεις.

3. Ψηλοτάκουνα με δύσκολο τακούνι που γλιστράνε ή μαζεύουν νερό.

DO

1. Παντελόνια σε στιλ leggings, πιο κολλητά και ανάλαφρα δηλαδή. Για να μην κρυώνετε μπορείτε πάντα να φοράτε ένα λεπτό καλσόν από μέσα.

2. Μακριά πανωφόρια, τα οποία ακόμα κι αν αυτά βραχούν, θα προστατεύσουν το υπόλοιπο outfit σας. Φυσικά όταν λέω μακριά εννοώ λίγο πριν τον αστράγαλο, διαφορετικά θα «σκουπίσουν» όλα τα νερά από τον δρόμο.

3. Πιο ευκολοφόρετα παπούτσια (καλύτερα όχι sneakers) με επένδυση που ξέρετε ότι δεν θα τη διαπεράσει το νερό. Ένα ζευγάρι μποτάκια με ελάχιστο τακούνι (τα ίσια γλιστράνε στη βροχή) ίσως είναι η καλύτερη επιλογή

EXTRA TIP

Δεν αρκούν μόνο τα ρούχα για να προστατευτείτε, χρειάζονται και τα σωστά αξεσουάρ. Εκτός από το αυτονόητο, δηλαδή την ομπρέλα, μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα stylish σκουφάκι (θα κρατήσει τα μαλλιά σας στεγνά εάν δεν έχετε κουκούλα) ενώ μία τσάντα φορεμένη χιαστί, αντί για την κλασική χειρός, θα σας λύσει τα χέρια όταν πρέπει να κρατάτε την ομπρέλα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.